REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valentino dienos TAIP ir NE

Priklausomai nuo tavo požiūrio, Valentino diena – arba viena romantiškiausių švenčių, arba dar viena komercinio pamišimo atmaina. Kad ir kurioje barikadų pusėje būtum, svarbiausia – išvenk didžiausių Širdelių dienos klaidų!

Priklausomai nuo tavo požiūrio, Valentino diena – arba viena romantiškiausių švenčių, arba dar viena komercinio pamišimo atmaina. Kad ir kurioje barikadų pusėje būtum, svarbiausia – išvenk didžiausių Širdelių dienos klaidų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TAIP: Nusipirk seksualius apatinius. Nesvarbu, ar esi iki ausų įsimylėjusi, ar vieniša, svarbiausia – faktas, jog pačių dailiausių apatinių parduotuvės paprastai įsigyja prieš pat Valentino dieną. Tad nepraleisk progos įsigyti šį tą gražaus.

REKLAMA

NE: Nesitikėk, kad tavo brangiajam vasario 14 diena tokia pat reikšminga, kaip tau. Net ir pats sentimentaliausias vyriškos lyties atstovas neplos katučių ties kiekviena vitrina, kurioje tik pamatys dailų raudonai baltą pliušinį meškiuką, rožių puokštę ar nepakartojamą širdučių girliandą.

TAIP: Susitik šią dieną su geriausiomis draugėmis. Mergaičių vakarėlis – tai garantuotos linksmybės. Argi ne taip laiką leido „Sekso ir miesto“ herojės? Beje, jei jau švęsi merginų kompanijoje – galbūt vertėtų išsinuomoti ir dar kartą visoms kartu peržiūrėti šį filmą?

REKLAMA
REKLAMA

NE: Nesureikšmink Valentino dienos pasimatymo. Jei nepavyksta su mylimuoju įgyvendinti savo planų vasario 14 dieną – nieko baisaus meilės šventę atidėti arba paankstinti. O ir bilietus į teatrą ar stalelį restorane gauti bus kur kas lengviau Valentino dienos išvakarėse arba vasario 15 dieną.

NE: Neskambink savo eks. Atsispirk pagundai jam paskambinti, parašyti elektroninį laišką ar SMS. Patikėk, iš to nebus nieko gero. O jei jis pats susisieks su tavimi? Ką gi, ne veltui mobilieji telefonai rodo skambinančiojo numerį.

TAIP: pasiūlyk alternatyvą rožėms. Rožės Valentino dienos proga jau seniai tapo tiesiog mandagiu gestu, o ne intymia dovana. Be to, ne paslaptis, kad tą dieną gėlių salonuose būtent rožių kaina gerokai šokteli į viršų, lyginant su kitomis dienomis. Todėl likus kelioms dienoms iki vasario 14-tos pakuždėk jam į ausį, kaip tau patinka herberos arba kad dievini smulkučių violetinių žirniukų puokšteles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TAIP: Iš anksto pasirūpink užsakymais. Jei Valentino dieną planuojate veikti tai, ką ir daugybė kitų porų – išsinuomoti klasikinį filmą apie meilę, pavakarieniauti restorane ar pasiausti naktinio klubo vakarėlyje, pasirūpink išankstine rezervacija – užsisakyk bilietus iš anksto, rezervuokis norimą DVD videonuomoje (už papildomą mokestį veikiausiai šią paslaugą suteiks).

TAIP: Pasidalink savo gerumu. Ypač jei manai, kad Valentino diena – tik komercinė šventė, paragink savo brangiausiąjį užuot pirkus pliušinę širdelę, drauge su tavimi nuveikti ką nors kilnaus: tapkite kraujo donorais ar paaukokite šiek tiek pinigų labdaros organizacijai, nuvežkite šunų ir kačių ėdalo į beglobių gyvūnų prieglaudą ar glėbį žaislų į vaikų namus.

NE: Nepasakyk savo vaikinui šiandien, kad tarp jūsų viskas baigta. Juk tikrai gali palūkėti iki rytojaus ir vargu ar nori tapti ta mergina, dėl kurios jis visą gyvenimą nekęs Valentino dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų