REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete pasirodė praėjusią savaitę Altajus sukrėtusio šiurpios avarijos vaizdo įrašas. Moteris lenkino metu nesuvaldžiusi automobilio tapo dviejų žmonių žūties kaltininke. Pirminiais duomenimis, pati dama atsipirko nedideliais sužeidimais. Visuomenės vertinimai neatsakingos vairuotojos atžvilgiu yra aiškūs, tačiau nuomonės dėl incidento dalyvių kaltės laipsnio išsiskyrė, rašo Newsru.com.

REKLAMA
REKLAMA

Tragedija įvyko vasario 5d. valstybinės reikšmės kelyje M-52, Altajaus regiono, Trejybės rajone. 32-ejų Belokurikhos miesto gyventoja vairuodama „Toyota Corolla“ automobilį slidžiame kelyje viršydama greitį mėgino aplenkti „Volvo“ markės sunkvežimį. Kaip paaiškėjo momentą moteris pasirinko patį netinkamiausią.

REKLAMA

Galbūt nežinodama kelio, o gal tiesiog neprotingai rizikuodama moteris lenkimą pradėjo pavojingoje, metaliniais atitvarais apribotoje atkarpoje. Tuo metu priešinga kryptimi artėjo „Toyota Harrier“ visureigis, kurio vairuotojas nepaisant gero matomumo nepastebėjo šalia sunkvežimio važiavusio automobilio. Pamatęs artėjančią nevaldomą „Corolla“ jis dar mėgino išvengti susidūrimo, tačiau pavėlavo.

Viso to rezultatas − slysdama „Corolla“ trenkiasi į kairįjį kelio atitvarą, o po akimirkos – į artėjantį „Harrier“ visureigį. Pastarasis išlekia į priešingos krypties eismo juostą ir patenka tiesiai po „Volvo“ sunkvežimio ratais. Visą incidento eigą užfiksavo sunkvežimyje įrengtas vaizdo registratorius.

REKLAMA
REKLAMA

Prie „Toyota Harrier“ vairo buvo 37-erių policijos majoras Aleksėjus Fominas, kuris vairavo savo asmeninį automobilį, tačiau oficialiai tuo metu buvo tarnyboje ir vilkėjo uniformą, pabrėžė Vidaus reikalų ministerijos atstovai Altajaus regione. Kartu su juo automobilyje buvo 51-erių moteris. Abu visureigio keleiviai žuvo vietoje.

Tuo metu įtariama avarijos kaltininkė beveik nenukentėjo, ji dėl veido ir kūno sumušimų buvo nuvežta į artimiausią ligoninę. Kaip skelbia policijos atstovai, šiuo metu vyksta eismo įvykio tyrimas, kurio procesiniai sprendimai bus paskelbti vėliau.

Kuomet internete buvo išplatintas avarijos vaizdo įrašas, visuomenės nuomonės apie jos dalyvių kaltę pastebimai išsiskyrė. Viena vertus komentaruose žmonės pripažįsta, kad avarijos kaltininkė yra „Corolla“ vairavusi moteris, tačiau pastebi, kad ir kiti vairuotojai elgėsi neteisingai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų