REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius neigiamai vertina policijos dalyvavimą atlikėjos Natalijos Bunkės gimtadienyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

,,Tai yra nenormalu ir apskritai šou renginiuose valstybės tarnautojai, kaip samdomi specialistai ar darbuotojai, neturėtų dalyvauti“, - pirmadienį sakė jis žurnalistams.

REKLAMA

Pabrėžęs, kad tai esanti jo nuomonė, premjeras pridūrė manąs, kad pastarasis atvejis bus atitinkamai įvertintas.

Primename, kad trisdešimtmetį prieš kelias dienas šventusiai atlikėjai Natalijai Bunkei jos vyras, verslininkas Danielius Bunkus padarė staigmeną: kai pora vakarieniavo restorane, prie jos priėjo policijos pareigūnas. Jis Bunkus suėmė, apkaltinęs narkotikų laIkymu, įsodino į policijos automobilį ir nuvežė į Vilniaus Rotušės aikštę. Ten Natalijos laukė gimtadienio šventėje nusiteikę pasilinksminti draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Portaluis Balsas.lt susisiekus su pačia N. Bunke, ji atrodė nustebusi dėl kilusio ažiotažo: „Iš esmės tai buvo vieno projekto filmuojamas epizodas. Dažniausiai noriai bendradarbiauja ir Policija su mumis, ir žvaigždės dalyvauja Policijos renginiuose. Yra daromos tokios laidos kaip „Farai“, „Žvaigždė policininkas“, rengiamos Angelų sargų dienos.“

Paklausus, kaip kilo tokio scenarijaus idėja ir buvo susitarta su konkrečiais pareigūnais, N. Bunkė negalėjo tiksliai atsakyti: „Nežinau, ne aš pati organizavau. Bet jeigu jau čia nebuvo galima, tai reikėtų žiūrėti – gal ir viso kito (iki šiol vykusių renginių ir tv laidų, – red. past.) tada nebuvo galima?“, – stebėjosi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų