REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mercedes-Benz“ sunkvežimių šeimą papildė dar vienas atsinaujinęs modelis – „Mercedes-Benz Atego“. Lengvieji sunkvežimiai, kurių bendroji masė siekia nuo 6,5 iki 16 t, dažniausiai naudojami prekėms išvežioti ir komunalinio sektoriaus reikmėms.

REKLAMA
REKLAMA

„Atego“ sunkvežimio komplektacijoje galimi septyni nauji „Euro VI“ emisijos standartus atitinkantys varikliai su plačiu mechaninių ir automatinių greičio dėžių pasirinkimu. Naujasis „Atego“ prie jau pasirodžiusių „Mercedes-Benz“ sunkvežimių serijos puikiai dera net ir kabinos dizainu, o šiam modeliui išskirtinį stilių suteikia naujai sukurtas bamperis su integruotais dienos žibintais.

REKLAMA

Gamintojo teigimu, saugumui kuriant naująjį „Mercedes-Benz Atego“ taip pat buvo skiriamas didelis dėmesys. Sunkvežimyje bus standartiškai diegiama stabilumo sistema (Stability Control Assist), lengvuosiuose automobiliuose žinoma kaip ESP. Taip pat diegiama dviejų pakopų stabdžių sistema, kuri apjungs variklinį stabdį ir galingus visų ašių diskinius stabdžius.

„Mercedes-Benz Atego“ bus pristatytas jau 2013 m. balandžio mėnesį, Komercinių transporto priemonių parodoje Birmingeme ir Bauma mašinų parodoje Miunchene. Vietiniams pervežimams skirto sunkvežimio prekyba prasidės 2013 metų gegužės 1 dieną.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų