REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą žiūrovus prie televizijos ekranų prikaustė paskutinysis, mažasis TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ finalas, kuriame paaiškėjo, kas kovos didžiajame finale kitą sekmadienį. 

Sekmadienio vakarą žiūrovus prie televizijos ekranų prikaustė paskutinysis, mažasis TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ finalas, kuriame paaiškėjo, kas kovos didžiajame finale kitą sekmadienį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiojoje „X Faktoriaus“ scenoje pasirodė keturi finalistai: Rūtos Ščiogolevaitės ugdoma Aleksandra Metalnikova, Sauliaus Prūsaičio ruošiama repo trijulė RSP bei Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokomos Ugnė Valinčiūtė ir Giedrė Vokietytė. Pagal griežtą „X Faktoriaus“ formatą, šou teisėjai nebeturėjo sprendžiamojo balso – finalistus išrinko televizijos žiūrovai.

REKLAMA

Į superfinalą pateko ir daugiausiai žiūrovų balsų pelnė Aleksandra ir RSP. Paaiškėjus, kad mažiau balsų surinko Ugnė, o Giedrė pelnė bilietą į finalą. 

Pirmoji į sceną žengė Ugnė. Balsinga mergina atliko grupės Lemon Joy dainą „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“. „Man labai džiugu pripažinti, kad Samas šiame projekte kaip prodiuseris yra pats geriausias. Man labai patiko, kad tavo balsas net buvo panašus į Igorio Kofo“, – pasirodymą komentavo V. Šapranauskas. „Pasirodymas buvo labai keistas, daina nuskambėjo silpnai, didelio įspūdžio nebuvo. Man tai buvo iš tavo silpnesnių pasirodymų“, – kritikos negailėjo visuomet merginą užtardavusi R. Ščiogolevaitė. Komisijos narei taip pat užkliuvo pasirinktas merginos įvaizdis.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji dalyvė Aleksandra liko ištikima savo stiliui ir pasirodymui pasirinko lyrišką dainą. „Kokią dainą į tave Rūta nemestų, tu sugebi ją pagauti“, – kalbėjo S. Prūsaitis. „Tu esi mūsų scenos puošmena“, – pagyras žėrė S. Urbonavičius. Aleksandros mokytoja Rūta teigė, kad dalyvė tobulėja viso projekto metu.

Trečioji scenoje pasirodė charizmatiškoji Giedrė. Mergina atliko Vaido Baumilos dainą „Ieškok manęs“. „Iš publikos reakcijos tu supranti, kad esi tobula dainininkė“, – teigė V. Šapranauskas. „Tu turi tokių gerbėjų, kuriems visišką nebesvarbu, ką tu dainuoji“, – kalbėjo R. Ščiogolevaitė. „Esu matęs kur kas įdomesnių tavo pasirodymų. Man pasirodė, kad Vaidas geriau susitvarkė su šia daina“, – kritiką išsakė S. Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekte suburtos grupės RSP pasirodymas sulaukė kritikos. „Man pritrūko ryškumo“, – teigė S. Urbonavičius, kuriam pro akis nepraslydo grupės pasisavintas pasirodymo elementas iš jo globojamos dalyvės Giedrės. Praėjusią laidą Giedrei atliekant Rihannos dainą, jos rankas nušvietė lazeriai. Tokie patys lazeriai pasirodymo pabaigoje nušvietė RSP vokalisčių užpakalius. „Visiškai sutinku su tuo, kad jūs esate nuotaikos užtaisas. Bet jūs atlikoje dainą ne pagal taisykles. Daina nėra lietuviška“, – rėžė griežtoji Rūta. RSP savo pasirodymo metu atliko dainą "Summertime", kurioje skambėjo angliškas priedainis. 

REKLAMA

Atlikusi atrąją dainą projekto dalyvė Ugnė iš komisijos sulaukė pagyrų. „Super gerai sukaltas numeris“, – gyrė dalyvę S. Prūsaitis. „Man pasirodė, kad tu nejaukiai jauteisi. Manau, kad tai buvo vienintelis minumas. Nežinau kodėl, nes man numeris labai patiko“, – pagyras žarstė komisijos narė dainininkė R. Ščiogolevaitė.

R. Ščiogolevaitės mokinė atliko Celine Dion dainą „I'm Alive“. Aktore dirbanti mergina sulaukė pagyrų iš visų komisijos narių, o S. Urbonavičius teigė, kad tai buvo geriausias merginos pasirodymas. Savo pasirodymu metu Aleksandra pademonstravo suktuką, kuris nustebino daugelį. „Tai buvo tobuliausias šio vakaro pasirodymas“, – savo nuomonę išsakė V. Šapranauskas.

REKLAMA

Giedrės pasirodymas taip pat buvo įvertintas palankiai. S. Prūsaitis palinkėjo toliau bendradarbiauti su Samu, o R. Ščiogolevaitė teigė, kad mergina jai kelia labai daug klausimų.

S. Urbonavičius pagyrė RSP pasirodymą teigdamas, kad grupė užaugo. „Man buvo super“, – liaupses rėžė V. Šapranauskas. „Manau, kad tai geriausias jūsų pasirodymas nuo iki. Neturiu nei vieno priekaišto“, – savo nuomonę išsakė R. Ščiogolevaitė.

 Laidoje taip pat pasirodė buvę projekto dalyviai Kristina Radžiukynaitė ir Petras Daunys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų