REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po stiprios sniego audros „Nemo" ("Nemo") gyvenimas tūkstančiams žmonių JAV šiaurės rytuose ir Kanados rytuose pamažu grįžta į savas vėžes, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelyje audros apimtų vietovių vos per kelias valandas iškrito daugiau nei 90 cm sniego. Dėl to nutrūko elektros tiekimas, buvo atšaukti lėktuvų skrydžiai ir paralyžiuotas eismas. Apie 700 tūkst. namų ir bendrovių liko be elektros.

REKLAMA

Audrai rimstant Masačusetso ir Konektikuto valstijose atšaukiamas automobilių eismo draudimas. Niujorko policija sakė, kad išgelbėjo šimtus žmonių, kurie per naktį buvo įstrigę prisnigtuose keliuose. Stratfordo miesto Konektikute meras Džonas Harkinsas (John Harkins) teigė gyvenime nematęs tokio stipraus snygio.

Penktadienį ir šeštadienį Niujorko oro uostuose buvo atšaukta daugybė skrydžių, bet dabar jie pamažu atnaujinami. Tikimasi, kad sekmadienį bus visiškai atkurtas oro uostų darbas.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl stichijos keli žmonės žuvo. Dalis jų kovodami su sniegu, o kiti automobilių avarijose. Pranešama, kad Kanadoje žuvo trys žmonės. JAV Konektikuto valstijoje sniegą kasusią moterį partrenkė automobilis, o 40-metį vyrą bekasant sniegą ištiko širdies smūgis. Bostone 11-metis berniukas žuvo nusinuodijęs anglies dioksidu, kai dėl šalčio sėdėjo automobilyje su įjungtu varikliu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų