REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai sostinės Saulėtekio alėjoje esančiame bendrabutyje sulaikė Gedimino technikos universiteto pirmojo kurso studentą, neteisėtai prekiavusį alkoholiniais gėrimais.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaikyto devyniolikmečio "komercinė veikla" buvo "orientuota" į alkoholinių gėrimų pristatymo paslaugą studijų draugams bei aplinkinių bendrabučių gyventojams, pristigusiems alkoholinių gėrimų naktį, kai parduotuvėse jų jau neįmanoma įsigyti.

REKLAMA

Studentas pirkdavo alų ir degtinę prekybos centrų nustatytomis kainomis, o perparduodavo brangiau. Policijos patikrinimo metu iš studento paimta 20 skardinių alaus ir 2 buteliai degtinės.

Iš Rokiškio rajono studijuoti į Vilnių atvykęs K. V. sulaikytas pirmą kartą, todėl jam iškelta administracinio teisės pažeidimo byla ir bus skirta piniginė bauda nuo 100 iki 300 litų su prekių konfiskavimu. Jeigu tokia pat veika būtų pakartota, pažeidėjui grėstų bauda nuo 1000 iki 10 000 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Per pastarąjį pusmetį tai jau antras Saulėtekyje sulaikytas akcizais apmokestinamomis prekėmis neteisėtai prekiavęs studentas, bandęs prie stipendijos "prisidurti" papildomų pajamų - 2012 m. rugsėjo viduryje į policijos akiratį pateko dvidešimtmetis trečiakursis, prekiavęs baltarusiškomis cigaretėmis ir alkoholiniais gėrimais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų