REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad ir kiek didžiuotųsi vyrai, jog jie yra žmonijos „stiprioji lytis“, tačiau ir jie turi baimių bei kompleksų, kurių atsikratyti nėra taip paprasta ir lengva.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal mokslininkų tyrimus, bijo vyrai beveik visko, o viena iš pagrindinių baimių – būti nepakankamai įvertintam tėvo. Neaišku, kodėl ši baimė pirmauja. Būti atstumtam moters, nelaimingų atvejų baimė, netekti valdžios prieš tarnautojus – ir šį sąrašą būtų galima tęsti dar ilgai. Tiesa, kiekvienas atvejis yra individualus ir unikalus, todėl geriau palikti vyrus vienus kovoti su savo „tarakonais“.

REKLAMA

Tačiau sutikite, nemalonu, kai jūsų partneris pradeda jaudintis ir nervintis pačiu atsakingiausiu momentu – lovoje. O juk yra dėl ko nervintis...

O jeigu nepavyks?

Ko gero tik legendinis Kozanova nebijojo nesėkmių meilės fronte. Vis dėl to, kiekvieno vyro galvoje bent kartą yra pradūzgusi tokia mintis: o jei nepavyks? Ši mintis gali aplankyti ir tuos vyrus, kurie dar net nesuvokia, ką reiškia – nepavyks. Neaišku, gal tai susiję su populiariu mitu, jog vyrui yra suteikta tam tikra spermos dozė gyvenimui ir vieną dieną visa tai baigsis. Žinoma, kiekvienas brandus vyras suvokia, kad tai nesąmonė, tačiau baimė vis tiek išlieka.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriškos kritinės dienos

Dauguma vyrų, sužinoję apie moterų „tas dienas“, žaibiškai atsitraukia. Ką jau kalbėti apie seksą: tomis dienomis seksas atrodo neestetiškas. Yra ir tokių, kurie įsitikinę, jog menstruacinis moters kraujas gali užkrėsti bakterijomis, kurios užneš infekciją ir taip apkrės vyrišką organą. Aišku, kad tai mitas, atvirkščiai, moteris turi didesnę riziką užsikrėsti infekciniais susirgimais menstruacijų metu. Tačiau jei vyras vis tiek tiki, kad moteris tuo metu yra vaikščiojantis užkratas, tad geriau meilės žaidimus atidėkite tuomet, kai viskas nurims ir baigsis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nekaltybė

Svarbiausias dalykas, ko bijo vyrai, kai sužino, jog jų mergina nekalta, tai – atsakomybė. O gal ši jaunuolė iškart užsimanys vedybų? Ką gi gali žinoti, ką galvoja tos nekaltuolės. Dar viena baimė – suteikti merginai skausmo. Jei nenorite, kad mylimasis sustingtų lytinio akto metu, geriau apie tai praneškite prieš tai. Ir geriausiai aptarkite visas kitas sąlygas: bent jau apie jo ir savo laisvę.

Lyginimas su buvusiaisiais

Pas kaimyną visuomet žolė žalesnė, kaip teigia liaudies išmintis. Gali būti, būtent šią patarlę atsimins vyras, kai moteris pradės pasakoti apie savo buvusius kavalierius.

REKLAMA

Greitas orgazmas

Jei jis tokį nepatogumą, iškart pradės klausinėti, ar jums iš tikrųjų buvo gera, kaip jums buvo gera, o kaip buvo prieš tai arba su kitu partneriu ir pan. Iš tikrųjų tik taip atrodo, kad moterys daugiau nei vyrai bijo, jog bus paliktos. Vyrų baimė yra dar stipresnė, ypač jei išsiskyrimas yra susijęs su moters nepatenkinimu. Vis dėl to, jei iš tikrųjų norite ilgalaikių santykių, pripratinkite savo partnerį prie ilgesnės preliudijos. Tegul jis paieško erogeninių zonų, tegul išmoksta valdyti ir savo, ir jūsų kūną. Apdovanojimas už kantrias pamokas – aukščiausias ir džiaugsmingiausias malonumas finalinio akordo metu.

Mažas penis

Mažo vyriško daikčiuko labai gėdijasi beveik visi vyrai, nors moters patenkinimas visiškai ne nuo to priklauso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų