REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Arsenal“ klubo treneris Arsene‘as Wengeras atskleidė, kad Lionelis Messi negautų jo balso „Ballon d'Or“ rinkimuose, nes jo manymu, jo bendraklubis Andresas Iniesta bei Madrido „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo yra vertesni gauti šį prizą.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad 25 metų argentinietis žiemą ketvirtą kartą iš eilės laimėjo geriausio žaidėjo rinkimuose ir surinko 41,6 procento balsų. Tuo metu antroje vietoje likęs C.Ronaldo gavo tik 23,68 procentus, o A.Iniesta – 10,91 procento.

REKLAMA

„Bacelona“ puolėjas geriausiu pripažintas buvo ne veltui. 2012 metais jis per 69 rungtynes įmušė net 91 įvartį ir pagerino rezultatyvumo rekordą.

Visgi A.Wengeras, kuris pripažįsta, kad L.Messi yra geriausias jo matytas žaidėjas, mano, kad puolėjas nebuvo vertas gauti „Auksinį kamuolį“.

„Messi negautų mano balso. Man Messi tikrai yra geriausias futbolininkas kokį esu matęs, bet aš manau, kad šį kartą jis „Ballon d‘Or“ gavo dėl savo individualių pasiekimų, o ne dėl komandos laimėjimų“, - kalbėjo A.Wengeras.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmą kartą jis buvo komandoje, kuri nelaimėjo svarbių trofėjų. „Barcelona“ nelaimėjo Čempionų lygos, nelaimėjo Ispanijos lygos, o su Argentina jis taip pat nieko nelaimėjo, tačiau jis sugebėjo įmušti 91 įvartį, o tai tikrai nepaprasta“, - tęsė prancūzas.

„Aš manau, kad jis buvo apdovanotas būtent dėl to, dėl 91 įvarčio. Tačiau aš esu kolektyvinio sporto gerbėjas, todėl manau, kad Cristiano Ronaldo, kuris laimėjo Ispanijos čempionatą, ir Andresas Iniesta – to verti labiau. Iniesta visada būna numeris du arba trys, bet jis laimėjo Europos čempionatą, todėl jis buvo vertas gauti „Auksinį kamuolį“, - užbaigė A.Wengeras.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų