REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujoje Zelandijoje papūga pavogė iš Škotijos turisto 700 svarų, praneša „The Daily Record“. Incidentas įvyko, kai 52 metų Peteris Leachas išėjo iš savo namelio ant ratų pasimėgauti vaizdais ir padaryti keleto nuotraukų. Automobilio langas buvo atviras ir paukštis pro jį pateko vidun, o išskrido jau su pinigais.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai, kad būtent paukštis jį apiplėšė turistas sužinojo iš vienos kanadiečių poros, kuri vaikštinėjo netoli jo namelio ant ratų. Turistas, kurio piniginės grobikas skubiai pasišalino iš įvykio vietos, susisiekė su draugai, kurie jam atsiuntė šiek tiek pinigų, mat apsukrios papūgos pavogtoje piniginėje buvo visi jo atostogoms skirti pinigai.

REKLAMA

Nors nukentėjusysis ir kreipėsi policijos pareigūnus šie teigė, kad nusikaltimas itin neįprastas ir pasiūlė tik pasijuokti iš susklosčiusios situacijos, mat įtariamojo paieška kažin, ar įmanoma.

Kea papūgos gyvena Naujojoje Zelandijoje ir gali užaugti iki 45 cm ūgio bei sverti apie kilogramą. Šiuos paukščius dėl jų akį traukiančios išvaizdos ir nebailaus būdo itin mėgsta turistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų