REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 9 d. „Punto Jazz“ palėpėje Kauno publika galės švęsti dėl dviejų priežasčių – The Perfect Pill pažymės metų gimtadienį ir su kolegomis „Part Time P0rn“ atidarys naują renginių ciklą laikinojoje sostinėje – „Random Day“.

Vasario 9 d. „Punto Jazz“ palėpėje Kauno publika galės švęsti dėl dviejų priežasčių – The Perfect Pill pažymės metų gimtadienį ir su kolegomis „Part Time P0rn“ atidarys naują renginių ciklą laikinojoje sostinėje – „Random Day“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš metus, vasario 6 d., duetas išleido savo pirmą singlą „Apres Moi Le Deluge“ – būtent šią datą muzikantai nusprendė paminėti kaip savo kūrybos atspirties tašką. „Metai buvo labai geri, mes nuveikėme tiek, kiek kitos grupės padaro per kelis metus: išleidome albumą, daug koncertavome, nufilmavome 10 mūsų kūrybą pristatančių vaizdo klipų, buvome pastebėti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio apžvalgininkų, pasirodėme M.A.M.A. apdovanojimuose ir t.t. – tai yra puiki proga atšvęsti!” – teigė grupės lyderis Germanas Skoris. „Netrūks be šventiškų staigmenų, bus naujų vizualizacijų ir improvizacijų, to tiesiog negalima praleist!”

REKLAMA

Gimtadienio proga The Perfect Pill, kurie garsėja ne tik savo energingais ir įvairių muzikos žanrų perpintais pasirodymais, bet ir scenografija bei vizualizacijomis, pristato naują vizualizacijų video dainai “To All The Ruskins.” “Mūsų koncertai skirti ne tik jūsų ausims, bet ir akims!” – dar kartą primena grupė.

Vis populiarėjantis muzikantai, gali pasigirti augančiu susidomėjimu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. 2012 metų pradžioje surengę koncertus Norvegijoje, sausio mėnesį The Perfect Pill sulaukė koncertų pasiūlymų iš Rusijos. „Birželio mėn. esame pakviesti pasirodyti dideliame roko festivalyje „Dobrofest“ Jaroslavlyje, kur pasirodys tokios žinomos alternatyvios muzikos grupės kaip „Animal Džaz“, „Korol i Šut“, „Liapis Trubeckoj“, „Smyslovatyje Galiucinacii“ ir kitos. Renginio organizatoriams labai patiko mūsų muzika ir jie nusprendė mus pakviesti – mums bus didelė garbė būti pirmą grupe iš Lietuvos festivalio istorijoje.“ Tai ne vienintelis suplanuotas pasirodymas Rusijoje - vasario 27 d. Germanas surengs solinį pasirodymą klube „Fjord“, esančiame pačioje Maskvos širdyje – Senajame Arbate.

REKLAMA
REKLAMA

Nepamiršti bus ir skirtinguose pasaulio kraštuose esantys lietuviai. Vasario 16-ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo šventės dieną – duetas pasirodys koncerte “Laisvės balsai”. Po Šv. Kotrynos bažnyčios skliautais suskambės gražiausi šalies balsai, patriotines ir autorines dainos, kurias gyvai atliks įvairioms kartoms ir muzikiniams stiliams atstovaujantys populiariosios muzikos atlikėjai – tarp jų ir The Perfect Pill. Koncertas bus gyvai transliuojamas internetu ir parodytas LTV vakarinėje dienos programoje. Lyg paminėtos veiklos būtų negana, duetas rimtai kėsinasi į „darbščiausios“ grupės titulą – šiuo metu muzikantai įrašinėja naujas dainas, kurios planuojamos pristatyti pavasarį. „Kaip visada tai bus kažkas naujo, daug skirtingų stilistikų, muzikinių žanrų ir netikėtų sąskambių. Nenorime sakyt „op“ kol neperšokome, bet darbas vyksta!” – paslapties neatskleidė grupės būgnininkas Josh McClung.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų