REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėnesį areštinėje praleidusi panevėžietė verslininkė Dalia Kuklierienė išėjo į laisvę.

Mėnesį areštinėje praleidusi panevėžietė verslininkė Dalia Kuklierienė išėjo į laisvę.

REKLAMA

Trečiadienio pavakarę prokuratūra nutarė kardomąją priemonę – suėmimą jai pakeisti į 80 tūkst. litų užstatą, rašytinį pasižadėjimą neišvykti, dokumentų paėmimą ir įpareigojimą periodiškai registruotis policijos įstaigoje, praneša portalas lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

D. Kuklierienė buvo STT pareigūnų sulaikyta sausio 7 dieną, o po dviejų dienų suimta mėnesiui. Teismo skirtas suėmimo terminas verslininkei turėjo baigtis vasario 7 dieną.

REKLAMA

Panevėžio apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Aurelija Gališanskytė sakė, kad D. Kuklierienei pateikti įtarimai dėl devynių nusikalstamų veikų, tarp jų - dėl trijų sunkių nusikaltimų, keturių apysunkių ir dviejų nesunkių.

Panevėžio apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai, siekdami atskleisti korupcinio pobūdžio nusikalstamas veikas, kartu su Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnais atlieka ikiteisminį tyrimą, susijusį su milijoninių lėšų, gautų iš Europos Sąjungos fondų ir galbūt iš Panevėžio miesto savivaldybės, panaudojimu D. Kuklierienės uždarosios akcinės bendrovės "Via Unica" viešbučio "Romantic" rekonstrukcijai.

Be D. Kuklierienės, šioje byloje įtariamaisiais yra pripažinta dar 10 asmenų. Tarp jų - ir Panevėžio miesto meras Vitalijus Satkevičius. Tik trys iš įtariamųjų, - D. Kuklierienė, Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) sekretorius Mindaugas Balčiūnas ir Panevėžio mero patarėjas Darius Simėnas buvo suimti. M. Balčiūnas areštinėje praleido 10, D. Simėnas - 11 dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų