REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lynsi Torres, aistringa lenktynininkė, kuri buvo ištekėjusi tris kartus, paveldėjo mylimą savo šeimos verslą. JAV vakarų pakrantėje sukurta kompanija nuėjo ilgą kelią nuo įkūrimo 1948 metais ir dabar gali pasigirti beveik 280 restoranų net penkiose valstijose.

REKLAMA
REKLAMA

Jauniausiai moteriškos lyties milijardierei JAV turtus sukrovė greitas maistas. Bet yra labai mažai žinoma apie L. Torres, 30-metę užkandinių „In-N-Burger“ savininkę ir prezidentę, kuri šiuo metu yra jauniausia milijardierė, rašo bloomberg.com

REKLAMA

L. Torres, kuri yra baigusi net keturis aukštuosius ir keletą verslo mokymų, paveldėjo vakarų pakrantėje įsikūrusią bendrovę iš savo senelių, Hario ir Estheros Snyderių. L. Torres šeima mažą greitojo maisto užkandinę pavertė į maždaug 1,1 mlrd. dolerių vertės imperiją.

Įmonė, įkurta 1948 metais, šiuo metu turi beveik 280 užkandinių penkiose valstijose ir gali pasigirti garsiais gerbėjais, įskaitant ir milijardierių Warren'ą Buffett'ą. Gausus lojalių klientų būrys prieš valandą gauna pranešimą apie naujos užkandinės atsidarymą ir kviečiami paragauti garsiųjų užkandinės tinklo mėsainių.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie padarė fantastišką darbą sukurdami ir palaikydami tokį aptarnavimo kultą“, – teigė Čikagos maisto pramonės tyrimų bendrovės „Technomic Inc“ vykdantysis viceprezidentas Bob'as Goldin'as. „Kažkas šį verslą tikrai mielai nusipirktų“, – sakė B. Goldin'as.

Nepaisant sėkmės, L. Torres išlaikė geros mamos vardą tiek viešame, tiek privačiame gyvenime. Beje, ji retai žiniasklaidai duoda interviu.

Mėsainių karaliene tituluojama moteris, kuri buvo ištekėjusi tris kartus, kompanijos vadove tapo2010 metais, po šeimą ištikusios mirčių virtinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Harry's Snyder'is mirė 1976 metais. Jo antrasis sūnus taip pat buvo turtingas. Jis vadovavo kompanijai tol, kol 1993 metų pradžioje, būdamas 41 metų, amžiaus žuvo lėktuvo katastrofoje.

L. Torres tėvas Harry's Guy Snyder'is vėliau perėmė šeimos verslą ir užkandinių tinklas išaugo 140 restoranų grandinę. Tačiau 1999 metais L. Torres tėvas mirė nuo vaistų perdozavimo.

L. Torres močiutė Esther'a Snyder's liko vadovauti kompanijai tol, kol ji mirė 2006 metais, būdama 86 metų amžiaus. L. Torres gavo pusė kompanijos dalies, kai jai suėjo 30 metų, o kitą dalį kompanijos ji gaus kai švęs 35-ąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

„Aš neturiu jokios informacijos apie šią moterį“,- Bloomberg sakė Kalifornijos restoranų konsultantas Janet'as Lowder'is. „Buvau net nustebęs, kad ji buvo paskutiniosios savininkės anūkė“,- teigė J. Lowder'is.

Anot Realtor.com 2012 metų rugsėjo mėnesį L. Torres paskelbė perkanti Kalifornijos kaimynystėje stovintį dvarą, kuriame yra septyni miegamieji, 16 vonios kambarių ir dvaro vertė siekia 17,4 mln. dolerių.

Kol milijardierė tyli apie kitas savo gyvenimo detales, ji prasitarė, kad yra labai susidomėjusi „drago“ lenktynėmis. Jos dabartinis vyras Val'as Torres'as Jr. yra lenktynininkas.

REKLAMA

„Mano tėvas turėjo didelę aistrą šioms lenktynėms ir ši aistra šiuo metu gyvena manyje,- L. Torres kartą pasakojo „CompetitionPlus“. - Šios lenktynės „In-N-Out“ istorijoje vaidino svarbų vaidmenį ir lenktynės yra svarbi mano šeimos istorijos dalis.“

 L. Torres yra ne vienintelė, kuri vengia papulti į visuomenės akiratį. B. Goldin'as teigė, kad dauguma „In-N-Out“ darbuotojų elgiasi lygiai taip pat.

Ši užkandinė garsėja savo dvigubais sūrainiais su šviežiais ingridientais ir diskretiškomis citatomis iš Biblijos ant puodelių ir maisto pakuočių. „In-N-Out“ užkandinė turi daugiau kaip 280 užkandinių penkiose valstybėse. 2012-aisiais metais užkandinės pardavimų pelnas siekė 625 mln. dolerių.

Taip pat galite pasižiūrėti vaizdo įrašus apie jauniausią Amerikos milijardierę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų