REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bentley“ vadovas Wolfgangas Duerheimeris jau yra užsiminęs apie tai, kad „Volkswagen“ stebėtojų taryba ketina patvirtinti britiškos kilmės prekės ženklo krosoverio gamybą, o naujausi pranešimai skelbia, kad modelio pasirodymui buvo duota žalia šviesa.

REKLAMA
REKLAMA

Vokiečių dienraštis „Handelsblatt“ skelbia, kad „Volkswagen“ valdyba neseniai patvirtino naujojo modelio gamybą. Jos nariai yra įsitikinę, kad modelis „atsipirks“. Taip pat pranešama, kad bazinės komplektacijos krosoverio kaina sieks 200 tūkst. eurų (690 tūkst. litų), o per metus bus surenkami penkti tūkst. automobilių.

REKLAMA

Laikraštis taip pat praneša, kad krosoveris bus gaminamas Bratislavoje, Slovakijoje, o galutinis surinkimas bus atliekamas Kreve mieste, Anglijoje. Nors automobilio kilmė tokiu atveju nebus grynai britiška, toks gamybos perkėlimas kompanijai nėra naujiena – anksčiau išaugus paklausai Dresdene buvo surenkami „Flying Spurs“ sedanai.

Kuomet „Automotive News“ paprašė „Bentley“ atstovų patvirtinti šią naujieną, kompanijos atstovas atsisakė tai padaryti tikindamas, kad kompanija vis dar laukia oficialaus leidimo iš „Volkswagen“. Kaip jau ne kartą rašėme, publikai demonstruoto „EXP 9“ koncepto dizainas dėl neigiamos kritikų ir publikos reakcijos buvo „nuleistas unitazu žemyn“, o naujo modelio stilius turėtų radikaliai pasikeisti.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų