REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italų futbolo klubo „Milan“ viceprezidentas Paolo Berlusconi, brolis komandos savininko Silvio Berlusconi, per politinį mitingą leido sau išsakyti rasistinę pastabą apie naujoką Mario Balotelli.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunesnysis iš brolių Berlusconi pavadino žaidėją „mažuoju šeimos negru“. Vaizdo įrašas su šia fraze pateko į internetą ir iššaukė kritikos bangą.

REKLAMA

„O dabar eime ir pažiūrėsime į mažąjį mūsų šeimos negrą, į tą beprotišką galvą. Jaunos merginos taip pat pakviestos – jums taip pat bus galimybė susipažinti su klubo prezidentu“, - P. Berlusconi žodžius cituoja championat.com.

Priminsime, kad M. Balotelli perėjo į „Milan“ per žiemos perėjimų langą ir neseniai debiutavo dvikovoje su „Udinese“, kur pelnė du įvarčius.

Anksčiau, komentuodamas gandus apie Super Mario įsigyjimą, S. Berlusconi taip kalbėjo apie M. Balotelli: „Man gaila apie tai kalbėti, tačiau „Milan“ klubui svarbios žmogiškos ir moralinės savybės. Jei drabužinėje bus „pūvantis obuolys“, tai pajus visi. Mano vertinimas M. Balotelli kaip žmogaus neleistų jį priimti į „Milan“.

Vėliau „Milan“ bosas atsiprašė puolėjo: „Prašau M. Balotelli atleidimo, jei mano žodžiai buvo priimti kaip įžeidimas. Galvoje turėjau tik tai, kad klubui reikia turėti teigiamų žaidėjų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų