REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos sąjungos policijos institucija Europolas įtaria, kad 2009–2010 metų UEFA čempionų lygos grupės etapo rungtynės „Liverpool“ ir „Debrecen“ buvo sutartos, rašo danų laikraštis „Ekstra Bladet“. Oficialaus šios informacijos patvirtinimo kol kas nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį specialioje spaudos konferencijoje Europolo atstovai supažindino su milžiniško tyrimo rezultatais. Ten kalbama apie 380 sutartų rungtynių, tarp kurių ir du Čempionų lygos mačai.

REKLAMA

Pagal danų leidinio informaciją, vienu iš dviejų mačų buvo dvikova tarp „Liverpool“ ir „Debrecen“. Tuomet vengrų klubo vartiinkas Vukašinas Poleksičius neva priėmė lažybų kontoros pasiūlymą ir turėjo „leisti“ varžovams laimėti, skelbia „Eurosport“. Tuomet minimaliu skirtumu 1:0 pergalę šventė „Liverpool“.

Teigiama, kad britų komanda apie šešėlinį lažybų verslą šiose rungtynėse nieko nežinojo. „Ekstra Bladet“ rašo, kad vėliau serbų vartininkas sutiko „parduoti“ dar vieną mačą. Jis turėjo praleisti keturis įvarčius dvikovoje su „Fiorentina“ ir savo užduotį įvykdė jau 37-ą rungtynių minutę.

Beje, „Fiorentina“ šventė pergalę 4:3, tačiau vėliau šios Čempionų lygos rungtynės oficialiai buvo pripažintos sutartomis, o vartininkas diskvalifikuotas dviems metams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų