REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol Nuolatinė teisėjų veiklos vertinimo komisija (NTVVK), vertindama teisėjų elgesį atsižvelgs ir į gautus atsiliepimus apie teisėjo elgesį, teismo proceso metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Norime, kad teisėjų darbas būtų vertinamas kuo objektyviau, todėl prieš kiekvieną NTVVK posėdį suteiksime galimybę žmonėms, dalyvavusiems teismo procese, atsiųsti savo atsiliepimus apie konkretaus teisėjo elgesį teismo posėdžio metu“, – teigia NTVVK komisijos pirmininkas Benediktas Stakauskas.

REKLAMA

Savo vertinimus dėl teisėjo elgesio teismo proceso dalyviai galės atsiųsti el. paštu Nacionalinės teismų administracijos (NTA) specialistams, kurių kontaktai bus nurodomi artimiausio posėdžio darbotvarkėse, skelbiamose interneto svetainėje www.teismai.lt.

Siekiant didinti informacijos apie teisėjų veiklos vertinimą prieinamumą visuomenei ir teisėjams, jau praėjusiais metais NTA interneto svetainėje www.teismai.lt (Teisėjų atranka ir veiklos vertinimas/Teisėjų veiklos vertinimo eiga) pradėta skelbti susisteminta preliminari informacija apie numatomus Nuolatinės teisėjų veiklos vertinimo komisijos posėdžius, vertinamų teisėjų sąrašai, datos, iki kurių teismai komisijai turi pateikti medžiagą apie vertinamų teisėjų veiklą.

REKLAMA
REKLAMA

Artimiausias NTVVK posėdis dėl periodinio Vilniaus apygardos teismo ir Vilniaus rajono apylinkės teismo teisėjų veiklos vertinimo vyks 2013 m. vasario 12 d. 11.00 val. Vilniaus apygardos teisme (Gedimino pr. 40/1, Vilnius).

Posėdyje taip pat bus vertinama Joniškio rajono apylinkės teismo teisėjų, pretenduojančių į šio teismo pirmininko pareigas, ir Jurbarko rajono apylinkės teismo teisėjų, pretenduojančių į šio teismo pirmininko pareigas, veikla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų