REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendiniai „Royal Enfield“ buvo pradėti kurti Didžiojoje Britanijoje dar 1890 m. Pirmasis „Royal Enfield“ motociklas, su ant priekinio rato esančiu varikliu, į gatves išvažiavo 1901 m. Tvirtos konstrukcijos unikalią istoriją turintys motociklai išpopuliarėjo I–ojo pasaulinio karo metu. Vėliau 1949 m. motociklų gamyba buvo perkelta į Indiją, kur britiško dizaino „Bullet 350“ buvo naudojamas mūšio lauke. Pirmuoju užsakymu Indijos vyriausybė įsigijo 800 motociklų, kuriuos 1954 m. išbandė karo lauke prie Pakistano sienos. 1995 m. kompanijos gamybos padalinys Indijoje įsigijo „Royal Enfield“ prekinį ženklą iš britų.

REKLAMA
REKLAMA

Archajiškais Indijoje gaminamais „Royal Enfield“ motociklais šiandien prekiaujama itin skirtingose šalyse. Itin didelio populiarumo „Royal Enfield“ sulaukė JAV, Didžiojoje Britanijoje, Japonijoje bei daugelyje kitų šalių. Šių metų pradžioje kompanija taip pat sustiprino pozicijas Rytų Azijos regione, kai buvo atidarytos dvi naujos atstovybės Filipinuose ir Malaizijoje. Šiuo metu „Royal Enfield“ bendradarbiauja su daugiau nei 180 tiekėjų skirtingose pasaulio šalyse.

REKLAMA

Šių motociklų gerbėjų gretose – daug žmonių, vertinančių išskirtinius prekinius ženklus, ne tik techniniame pase nurodytas charakteristikas. „Royal Enfield“ savininkams svarbiausia – emocinė produkto vertė ir unikali istorija. Nes šios markės motocikluose dar daug paprastumo ir tikrumo, kurio naujausiuose dviračiuose žirguose jau nelikę. Juose dar daug žmogaus. Būtent tai ir akcentuojama trumpame filmuke, kuriame pasakojama apie kelionę per Indiją pasibalnojus „Royal Enfield“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų