REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Nesėkmę Šiaurės Amerikos Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) patyrė Toronto „Raptors“ komanda (17/31), namuose 85:100 (21:24, 29:20, 17:27, 18:29) nusileidusi čempionei Majamio „Heat“ ekipai (30/14).

REKLAMA
REKLAMA

Su įtvaru žaidęs Jonas Valančiūnas aikštėje pasirodė tik epizodiškai, o Linas Kleiza dėl kelio traumos net nebuvo registruotas susitikimui.

REKLAMA

Pirmasis aikštėje pasirodė tik trečio kėlinio pabaigoje. Per 5 minutes „centras“ spėjo 2 taškus (1/1 dvit.), atkovoti kamuolį ir 2 kartus prasižengti.

Pirmoje mačo pusėje J.Valančiūnas ant parketo nepasirodė. Tiesa, „Raptors“ gerai sekėsi ir be lietuvio. Vis dėlto susitikimo pradžia šeimininkams klostėsi tragiškai – „Heat“ jau per pusę kėlinio atitrūko 16:6. Visgi „Raptors“ atstatė pusiausvyrą ir antrajame kėlinuke išsiveržė į priekį – 31:26. Toronto klubą į priekį vedė naujokas R.Gay‘us. Po dviejų kėlinių „Raptors“ pirmavo 50:44.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiojo kėlinio pabaigoje aikštėje pirmą kartą pasirodė J.Valančiūnas. Tuomet „Raptors“ jau atsiliko 63:65. Per keletą kėlinio minučių J.Valančiūnas išsiskyrė kieta fizine kova su originaliuoju Ch.Andersenu, atkovotu kamuoliu ir pražanga prieš LeBroną Jamesą, kuris vis tiek sugebėjo pelnyti du taškus. Nepaisant neįspūdingo pasirodymo, „centras“ liko starto penkete nuo pirmųjų ketvirto kėlinio minučių. Pirmuosius taškus iš vidutinio nuotolio J.Valančiūnas pelnė 38-ąją minutę. Ant suolo atsisėdus Ch.Andersenui, aikštę joje praleidęs 5 minutes paliko ir J.Valančiūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtojo kėlinio viduryje „Heat“ grėsmingai bandė atitrūkti (78:71), bet „Raptors“ nepasidavė ir toliau kvėpavo svečiams į nugaras – 83:86. Vis dėlto Ch.Boshas ir L.Jamesas išsprendė neaiškumus ir „Heat“ išsivežė pergalę iš Toronto.

„Heat“: LeBronas Jamesas 30 (10/16 met., 8 atk. kam., 7 rez. perd.), Chrisas Boshas 28, Dwyane‘as Wade‘as 23.

„Raptors“: Rudy Gay‘us 29, DeMaras DeRozanas 27, Kyle‘as Lowry 10.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų