REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir galimybių veikti. Tik neįsivelkite į avantiūrą, norėdami pataisyti esamą padėtį.

Avinas Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir galimybių veikti. Tik neįsivelkite į avantiūrą, norėdami pataisyti esamą padėtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, klaidas, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei dažnai priekaištaus artimieji ar kolegos, ges automobilis ar darbo technika (jei jums šiandien reikia dirbti).

REKLAMA

Dvyniai Sudėtinga diena: galite sulaukti provokacijų tiek iš sutuoktinio, veiklos partnerių, tiek iš konkurentų, priešų. Likite kuklūs ir nepastebimi.

Vėžys Būsite linkę pervertinti savo jėgas ir galimybes, ypač bendraudami su vadovybe (jei jums šiandien reikia dirbti). Šiandien bus lengva prarasti savitvardą.

Liūtas Nepasiduokite azartui džiaugdamiesi, mylėdami, pykdami, nekęsdami – jums svarbu neprarasti saiko. Taupykite ne tik finansinius išteklius, bet ir dvasines jėgas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nerizikuokite ir pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo pasiūlymais, reikalavimais (jei jums šiandien reikia dirbti). Nieko nauja nepradėkite.

Svarstyklės Bjaurokas laikas, kai siekiama primesti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Galimi nesusipratimai su tėvais.

Skorpionas Įsiklausykite į vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Ši diena jums nepalanki, tad niekuo rimtu neužsiimkite, net jei būsite įsitikinę savo teisumu.

Šaulys Būsite linkę į viską per greitai, per karštai reaguoti, tačiau dėl to tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški, tiesmuki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų.

Vandenis Greitai nereiškia gerai. Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Nesikarščiuokite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai.

Žuvys Jausitės gana tvirtai, bet savo galimybių nepervertinkite. Gilinkitės į savo praeitį ir santykius šeimoje – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis.

Šaltinis vytautus.com 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų