REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujojo „Formulės-1“ komandos „Ferrari“ bolido F138 tikslas – triskart pasaulio čempiono Sebastiano Vettelio gyvenimą naująjį sezoną paversti pragaru. Tradiciškai raudonai nudažytas automobilis turėtų padėti Fernando Alonso nuo pat pradžių žengti pergalių keliu.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar turime laimėti“, - teigė „Ferrari“ prezidentas Luca di Montezemolo, kai iškilmingoje ceremonijoje buvo pristatytas naujasis bolidas F138.

REKLAMA

2005 ir 2006 metų pasaulio čempionas F. Alonso tvirtino, kad ateinantį sezoną kandidatų laimėti titulą bus mažiau. „Galvoju, kad dvi arba trys komandos spręs čempiono likimą. Tikiuosi, kad mes būsime tarp jų“, - kalbėjo jis.

Kaip ir praėjusį sezoną šalia F. Alonso važiuos Felipe Massa. Brazilas jau aštuntą sezoną vilkės „Ferrari“ aprangą: „Esu labai laimingas ir patenkintas šiuo automobiliu. Tikiuosi, kad mane jausmas neapgaus – sezono pabaigoje parvešime du pasaulio čempionato titulus.“

REKLAMA
REKLAMA

F138 – jau 59-as „Ferrari“ modelis „Formulės-1“ lenktynėse. „Istorija turi būti pratęsta“, - galvodamas apie pergales kalbėjo „Ferrari“ prezidentas. Kalbėdamas apie pasirengimą būsimoms treniruotėms Jereze F. Alonso tvirtino, kad pirmiausiai rūpinasi savo fiziniu pasirengimu: „Ruošiuosi taip, kad būčiau 100 proc. pasirengęs važiuoti nuo kovo 17 dienos Australijoje iki lapkričio 24 dienos Brazilijoje.“

Sekmadienį savo naująjį bolidą RB9 pristatys pasaulio čempionai „Red Bull“ komanda su S. Vetteliu ir kolega Marku Webberiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų