REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kaip dideli Lietuvos krepšinio gerbėjai pagarsėję broliai Normundas ir Nauris Maciai penktadienį Lietuvos Vidaus reikalų ministerijoje gavo mūsų šalies pilietybę.

REKLAMA
REKLAMA

Latvijos pasų atsisakę broliai žiniasklaidai puikiai pažįstami iš savo gausios tatuiruočių kolekcijos, puošiančios jų kūnus. Lietuviško kraujo turintys vyrai turi įvairiausių tatuiruočių - nuo paprastų Lietuvos krepšinio simbolių ir krepšinio žvaigždžių parašų iki jų portretų.

REKLAMA

Po 10 metų tatuiruočių kolekcionavimo ant brolių odos galima pamatyti Jono Valančiūno, Arvydo Sabonio, Šarūno Jasikevičiaus, Sauliaus Štombergo, brolių Lavrinovičių, Prano Lubino, Felikso Kriaučiūno atvaizdus. Taip pat ir su Lietuvos istorija susijusių piešinių.

Sudalyvauti savo tikslą pasiekusių brolių ceremonijoje ir juos pasveikinti atvyko nemažai žinomų krepšininkų, tarp kurių - Saulius ir Valdas Štombergai, dvyniai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiek tatuiruočių turime? Neskaičiuojame. Pati pirmoji – daryta Niujorke 2000 metais per Sidnėjaus olimpines žaidynes. Pats sugalvojau: „Lithuanian basketball“. Po to – labai daug, – anksčiau Balsas.lt yra sakęs Normundas. – Kodėl taip darome? Kai gyvenome internate mirus mamai, mūsų favoritais buvo A. Sabonis ir Š. Marčiulionis. Mums buvo labai sunku ir už krepšinio tik ir laikėmės.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pamišę dėl tatuiruočių: ant krūtinės – brolių Lavrinovičių veidai

Lavrinovičiai be nuoskaudų: anksčiau ar vėliau į rinktinę tenka žiūrėti pro kitą ekrano pusę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų