REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai internete pasirodė 1992 metų vaizdo įrašas, kuriame po tikslaus varžovo smūgio koja į nokautą buvo pasiųstas pats Daktaras Geležinis Kumštis – dabar pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas Vitalijus Kličko.

REKLAMA
REKLAMA

Lenkų sporto portalas Babol.pl savo skaitytojams siūlo pažiūrėti vaizdo įrašą, kuriame garsus ukrainiečių boksininkas Vitalijus Kličko varžovo buvo patiestas ant žemės ir ilgai negalėjo atsikelti. Archyvinis įrašas abejotinos kokybės ir su tokiu komentaru:

REKLAMA

„Vitalijus Kličko nokaute! Sunku įsivaizduoti kažką panašaus. Nuo 2003 metų su pertraukomis ukrainietis nuolat įveikdavo savo varžovus. Tarp jų ir lenkus Albertą Sosnowskį bei Tomaszą Adameką. Vis dėlto neseniai internete pasirodė vaizdo įrašas iš 1992 metų, kur varžovo smūgis buvo toks tikslus, kad garsusis Daktaras Geležinis Kumštis griuvo kaip maišas.“

Prieš pradėdamas profesionalo karjerą bokse vyresnysis brolių Kličko iš tikrųjų užsiiminėjo įvairiomis kovos menų šakomis, o mėgiamiausia buvo kikboksas. Vitalijus šešiskart tapo pasaulio čempionu – keturiskart tarp profesionalų ir dukart tarp mėgėjų. Kikbokso ringe jis turėjo 35 dvikovas ir pralaimėjo tik kartą.

Vaizdo įrašas, kaip tvirtinama, yra iš minėto sportinės karjeros periodo. Čia įamžinta dvikova su britu Pele Reidu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų