REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvynės Sąjungos narys ir Vilniaus savivaldybės tarybos narys Algis Ramanauskas teigia, kad jį bandė papirkti statybos bendrovės atstovu prisistatęs žmogus, už balsą pasiūlęs 100 000 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Šią jam atsitikusią istoriją A. Ramanauskas papasakojo LNK televizijos kanalo Žinių tarnybai. Kaip teigė politikas, jam buvo pasiūlyta susitikti dėl paramos neįvardintam TV projektui. Kai A. Ramanauskas susitiko, su „jaunu ir gerai atrodančiu žmogumi“, prisistačiusiu statybos bendrovės atstovu, tas jam pasakė, kad praeityje buvo „geri santykiai su taryba“.

REKLAMA

Nesupratęs konteksto politikas perklausė, ar turima omenyje LRT taryba. A. Ramanausko pašnekovas paaiškino, kad jis kalba apie Vilniaus miesto tarybą. Į klausimą, kuo gali šioje situacijoje padėti, A. Ramanauskui buvo paaiškinta, kad „reikia balso“ ir parodytas popieriaus lapas su užrašyta 100 000 litų suma.

A. Ramanauskas teigia, kad tai buvo arba bandymas jį papirkti, arba noras jį sukompromituoti.

LNK žinioms šią situaciją komentavęs socialdemokratų atstovas Romas Adomavičius teigė, kad ši situacija negali būti susijusi su socdemais, nes jiems „jokių interesų nėra“ ir siūlė deduktyviai išskaičiuoti partijas, kurioms reikia pirkti balsus Vilniaus savivaldybės taryboje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų