REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ekstravagantiškieji „Dartz“ kompanijos latviai praėjusią savaitę paskelbė apie savo ketinimus pristatyti specialiai Kinijos rinkai skirtą naują „Black Snake“ visureigį.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip galima spręsti pagal pavadinimą modelis skirtas paminėti gyvatės metus ir yra sukonstruotas „Mercedes-Benz GL63 AMG“ visureigio pagrindu. Kaip skelbia „Forbes“ tai bus pirmas šios kompanijos nešarvuotas automobilis.

REKLAMA

Kaip visa iki šiol išleista „Dartz“ produkcija, „Black Snake“ išorės dizainas primena didžiulę dėžę ant ratų, tačiau vis vien traukia dėmesį. Nuo auksinių apdailos akcentų ir deimantais inkrustuoto variklio dangčio ornamento perėjus prie visureigio konstrukcijos galima pažymėti, kad automobilio kėbulas pagamintas iš aliuminio naudojant tą pačią „kapsulės“ technologiją, kuri pirmą kartą buvo taikoma gaminant Josifo Stalino šarvuotą limuziną.

REKLAMA
REKLAMA

S klasės „Mercedes-Benz“ įkvėptas interjeras elegantiškai papuoštas medienos skydeliais, ryklių odos kilimėliais ir papildytas „Bang & Olufsen“ garso sistema. Klientais taip pat gali rinktis itin egzotiškos kilmės natūralios odos apmušalus įskaitant gyvatės, krokodilo, stručio ir banginio varpos.

Gigantiško visureigio galios šaltinis bus dviem turbokompresoriais aprūpintas 5,5 litro darbo tūrio V8 tipo motoras, kurio maksimalia galia siekia 557 AG, o didžiausias sukimo momentas – 760 Nm. Per septynių laipsnių automatinęs transmisiją jis perduoda trauką visiems keturiems ratams ir leidžia nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėti greičiau nei per 5 sekundes.

Nors visureigio kaina didžiulė ir siekia 1 mln. dolerių, tačiau savininkai taip pat gaus kas mėnesį du metus gaus 56 gramų „Mottra“ ikrų dėžutę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų