REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauna mergina Chen Siyuan iš Handano, Kinijos, dirba vertėja. Bet mergina turi neįtikėtiną sugebėjimą: vienu metu ji gali rašyti abejomis rankomis ir net skirtingomis kalbomis. O dar netikėčiau yra tai, jog mergina gali vienu metu rašyti horizontaliai, ir vertikaliai, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunoji vertėja stebina ir žavi žmones savo neįtikėtinu talentu rašyti abejomis rankomis ir net dvejomis skirtingomis kalbomis (kinų ir anglų) vienu metu. Atrodytų, kad tokį talentą išsiugdyti trunka daugelį metų, bet Chen užtruko žymiai trumpiau. Mergina teigia, kad šį savo talentą pastebėjo atsitiktinai, kai dar mokėsi vidurinėje. Merginą visad gąsdindavo anglų kalbos mokytojos užduodamų darbų kiekis, tačiau netrukus mergina sugalvojo išeitį, kaip visus namų darbus būtų galima atlikti dvigubai greičiau nei įprastai – tai rašyti abejomis rankomis vienu metu.

REKLAMA

Vertėja iš Kinijos guodžiasi,kad žmonės, išgirdę apie jos talentą, tuo netiki. Tačiau kai Chen jiems pademonstruoja savo gebėjimą rašyti abejomis rankomis vienu metu, visi nori pabandyti ir patys. Tačiau jiems tenka nusivilti, nes daugumai nepavyksta pakartoti to, ką sugeba Chen. Mergina taip pat sugeba rašyti eilėraščio eilutes dvejomis kryptimis (horizontaliai ir vertikaliai). „Vienu metu parašyti pavienius kinų kalbos simbolius galima pasikliaunant atmintimi, tačiau vienu metu rašyti dvejomis visiškai skirtingomis kalbomis, tokiomis kaip kinų ir anglų, reiškia sugebėjimą mąstyti dvejomis kryptimis“,- apie savo sugebėjimus pasakoja Chen.

Ar tai tiesa, galite įsitikinti pažiūrėję vaizdo įrašą apie šią merginą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų