REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Sausio 30 d. Vyriausioji rinkimų komisija baigė registruoti kandidatus, kurie kovo 3-ąją kovos dėl Seimo nario mandatų Ukmergės, Zarasų–Visagino ir Biržų–Kupiškio vienmandatėse apygardose. Tarp 37 kandidatų į tris postus – didelė įvairovė: buvę parlamentarai, savo kandidatūras išsikėlusieji, partijų delegatai, antrą kartą sėkmę rinkimuose bandantys, informuoja „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia norinčiųjų užimti Seimo nario kėdę – net 14 – atsirado Ukmergėje. Čia dėl posto grumiasi netgi partijų lyderiai: anksčiau Lietuvos laisvės sąjungai vadovavęs Vytautas Šustauskas, Emigrantų partijos lyderis Juozas Murauskas bei tautininkų vedlys Gintaras Songaila.

REKLAMA

Biržų–Kupiskio apygardoje gausu kandidatų, kurie savo sėkmę rinkimuose jau bandė rudenį. Jų gretose – liberalcentristas Algirdas Kiznys, respublikonas Valdemaras Valkiūnas, stipruolis Žydrūnas Savickas ir „tvarkietis“ Vytautas Galvonas.

Kaišiadorių–Elektrėnų apygardoje, kurioje rezultatai buvo panaikinti dėl balsų pirkimo, jėgas išbandyti nusprendė ir Kristina Brazauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų