REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį Anglijoje buvo užbaigtas XXIV „Premier“ lygos turas. Centrinė šio turo kova vyko Londone, kur „Emirates“ stadione „Arsenal“ klubas priėmė „Liverpool“. Šios rungtynės pasibaigė rezultatyvioms lygiosiomis 2-2.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai iš Liverpulio rungtynes pradėjo labai aktyviai ir jau 5 minutę klubas sugebėjo išsiveržti į priekį. „Arsenal“ gynėjai sužaidė labai neužtikrintai – iš pradžių į vartus smūgiavo Danielis Sturridge‘as, ir nors jo smūgis buvo atlaikytas, tačiau ataka tuo nesibaigė ir kamuolį gavęs Luisas Suarezas išvedė „Liverpool“ į priekį.

REKLAMA

Jau kitos atakos metu „Arsenal“ galėjo išlyginti rezultatą, tačiau „Raudonųjų“ vartininkas Pepe Reina atlaikė stiprų Theo Walcotto smūgį iš arti. Praėjus dešimt minučių puikų perdavimą gavo D.Sturridge‘as, bet anglas smūgiavo šalia vartų.

Laikui bėgant, rungtynių tempas nei trupučio neletėjo. Komandos žaidė labai greitai. „Arsenal“ gretose pavojingus smūgius atliko T.Walcottas ir Olivieris Giroudas, bet šiems puolėjams pasižymėti nepavyko. Įpusėjus kėliniui savo vartus išgelbėjo ir Stevenas Gerrardas.

REKLAMA
REKLAMA

Po šios „Arsenal“ atakų bangelės, „Liverpool“ taip pat atsakė sukurdami keletą pavojingų išpuolių, tačiau „Arsenal“ sėkmingai apsigynė.

Kėlinio pabaigoje „Liverpool“ saugas Jordanas Hendersonas turėjo gerą progą padidinti savo komandos pranašumą, tačiau anglas nesėkmingai perkėlė kamuolį per vartininką.

Antrąjį kėlinį aktyviau stengėsi pradėti Liverpulio miesto klubas, tačiau namuose žaidęs „Arsenal“ greitai susigrąžino iniciatyvą į savo rankas. Londono klubas bandė lyginti rezultatą, tačiau „Liverpool“ gynyba dirbo patikimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Negana to, praėjus valandai, svečiai iš Liverpulio įmušė dar vieną įvartį. Ekipos saugas J.Hendersonas atliko įspūdingą reidą į varžovų baudos aikštelę ir nuginklavo varžovų vartininką.

Tačiau „Arsenal“ po šio įvarčio atsigavo neįtikėtinai puikiai. Jau 65 minutę Olivieris Giroudas smūgiu galva sušvelnino rezultatą, o dar po dviejų minučių Theo Walcottas jį ir išlygino. Po šių greitų dviejų įvarčių „Arsenal“ atrodė atsigavę kaip niekad. Londono klubas ir toliau bandė spausti varžovus bei išsiveržti į priekį, bet trečio įvarčio greitai jiems įmušti nepavyko.

REKLAMA

Rungtynėms artėjant link pabaigos, P.Reina atlaikė dar ne vieną varžovo smūgį. Gerų šansų turėjo O.Giroudas, tačiau vieną jo smūgį sugavo vartininkas, o kito epizodo metu puolėjas nepataikė į kamuolį.

Iki pat mačo pabaigos abi komandos stengėsi iškovoti pergalę, tačiau nepaisant kelių gerų progų, daugiau įvarčių taip ir nebuvo.

XXIV turo rezultatai:

Londono „Arsenal“ 2 – 2 „Liverpool“ 5‘ [0 – 1] Luis Suarez 60‘ [0 – 2] Jordan Henderson 65‘ [1 – 2] Olivier Giroud 67‘ [2 – 2] Theo Walcott

REKLAMA

„Norwich“ 1 – 1 Londono „Tottenham“ 33‘ [1 – 0] Wesley Hoolahan 80‘ [1 – 1] Gareth Bale

Liverpulio „Everton“ 2 – 1 „West Brom“ 29‘ [1 – 0] Leighton Baines 45‘ [2 – 0] Leighton Baines (11 m) 65‘ [2 – 1] Shane Long

Londono „Fulham“ 2 – 1 Londono „West Ham“ 10‘ [1 – 0] Dimitar Berbatov 48‘ [1 – 1] Kevin Nolan 49‘ [2 – 1] Hugo Rodallega

„Reading“ 0 – 2 Londono „Chelsea“ 45‘ [0 – 1] Juan Mata 66‘ [0 – 2] Frank Lampard

„Manchester United“ 2 – 1 „Southampton“ 3‘ [0 – 1] Jay Rodriguez 8‘ [1 – 1] Wayne Rooney 27‘ [2 – 1] Wayne Rooney

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų