REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Elegantiškasis „Opel Cascada“ rengiasi debiutui Ženevos automobilių parodoje šį kovą, kur pristatys nesenstančias klasikinių kabrioleto modelių tradicijas. „Opel“ pirmą kartą per 70 metų, pačių suprojektuotą vidutinio dydžio kabrioletą gamins savo gamykloje.

REKLAMA
REKLAMA

Vieni populiariausių praėjusių dešimtmečių „Opel“ kabrioletų buvo kompaktiško dydžio „Kadett“ ir Astra“ modeliai – 1976 m. pasirodė „Kadett C Aero“, o 1987 m. „E Cabrio“ versijos bei nuo 1993 iki 2010 metų trys kartos „Astra“ kabrioletų.

REKLAMA

Su ambicinguoju „Cascada“, „Opel“ ir vėl grįžta į senų ir išskirtinių tradicijų, gan retą vidutinio dydžio, keturviečių kabrioletų segmentą, susietą su šeštojo ir septintojo dešimtmečio modeliais, tokiais kaip „Kapitan“ ir „Rekord“, tačiau jau su visiškai atnaujintu, moderniausiomis technologijomis galinčiu didžiuotis modeliu.

Vis dėl to, dauguma didesnio dydžio kabrioletų nebuvo gaminami „Opel“ gamyklose, o surenkami ir ribotais kiekiais parduodami specialių Vokietijos automobilių kėbulų gamintojų, tokių kaip „Autenrieth“ ar „Karl Deutch“. Tokios užsakomųjų kabrioletų gaminimo paslaugos buvo įprastos tuo metu. „Kadett E Cabrio“ ir dvejos „Astra Cabrio“ modelių kartos taip pat buvo gaminamos italų gamintojų „Carozzeria Bertone” pagal užsakymą.

REKLAMA
REKLAMA

Vidutinio dydžio naujasis kabrioletas nuo ankstesnių modelių skirsis tuo, kad bus gaminamas „Opel“. Perteikdamas „Opel“ vertybes, klientams jis siūlys elegantišką minkšto audinio sulankstomą stogą, aukščiausios kokybės važiuoklę jau bazinėse versijose, naujos kartos pavaros sistemą patraukliausiomis kainomis, kokias tik galima rasti vidutinio dydžio kabrioletų segmente.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų