REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos per kelias savaites „Renault” Indijoje buvo apdovanota 18 kartų. Nuo pat pasirodymo 2012 metų liepą gerai parduodamas „Renault Duster“ dabar yra vienas iš 15 labiausiai perkamų modelių Indijoje. Europoje su „Dacia“ prakės ženklu parduoamas visureigis šioje šalyje sudaro daugiau nei du trečdalius „Renault” pardavimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastarosiomis savaitėmis „Renault India” iš vietinės žiniasklaidos sulaukė itin daug apdovanojimų”, – teigia „Renault India” vykdantysis direktorius Marcas Nassifas. „„Renault India” buvo išrinkta metų automobilių gamintoju, Indijos žiniasklaida išrinko „Duster” metų automobiliu, savo segmentuose gerai įvertinti „Pulse” ir „Scala”. Tai yra puikus įvertinimas neseniai Indijoje pasirodžiusiai „Renault” markei.”

REKLAMA

2012 metų gruodžio 20 dieną, Mumbajuje, „Renault Duster“ buvo apdovanotas 2013-ųjų Indijos metų automobilio titulu. Šis apdovanojimas teikiamas nuo 2006-ųjų. Skiriant šį titulą yra vertinamas modelio dizainas, patogumas, saugumas, naujovės ir eksploatacinės savybės.

Apdovanojimas išskiria Indijoje populiarius automobilius ir išryškina naujojo modelio sėkmę nacionalinėje rinkoje, kurioje „Renault Duster” sukūrė naują segmentą ir turi daugiau nei 20 tūkstančių klientų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų