REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Senieji rinkos grandai kasmet pristato patobulintus išmaniųjų telefonų flagmanus, tuo pat metu į duris beldžiasi tokie naujokai kaip „Huawei“, ZTE ir „Lenovo“, kurie ketina atsiriekti savo pirkėjų dalį. Auganti konkurencija vers „Apple“, „Samsung“, LG ir HTC pasistengti. Tokiose grumtynėse laimi vartotojas, kuriam beliks išsirinkti priimtiniausią prekę. Ši užduotis ne iš lengvųjų, rinką užplūdo vienas už kitą įmantresni išmanieji telefonai ir šiemet sulauksime jų dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Business Insider“, remdamasis nutekinta informacija ir ankstesnių produktų pristatymų tendencijomis, išrinko išmaniuosius telefonus, kurie gali tapti svarbiausiomis šių metu naujienomis mobiliųjų įrenginių pasaulyje.

REKLAMA

„Blackeberry Z10“

Visai netrukus turėtų pasirodyti paskutinė „Blackberry“ viltis – Z10. Telefonas su lietimui jautriu ekranu bus pakinkytas į naują operacinę sistemą „BlackBerry 10“.

Kol kas yra žinoma, kad telefone bus įmontuotas 4,2 colių HD ekranas, 16 GB atmintis, 8 MP kamera, 2 GB RAM ir 4G technologija.

„Samsung Galaxy S IV“

Sklando kalbos, kad „Samsung“ naują flagmaną pristatys balandį arba gegužę. Naujasis „Galaxy S IV“ turėtų būti apginkluotas itin sparčiu 8 branduolių 1,8 Ghz dažniu veikiančiu procesoriumi, 2 GB RAM, 13 MP ir 1080p raiškos galine kamera, 2 MP priekine kamera ir bevielio pakrovimo technologija.

REKLAMA
REKLAMA

„iPhone“

Kalbos apie naują „iPhone“ pasigirdo prabėgus vos keliems mėnesiams po „iPhone 5“ pristatymo. Kai kurie analitikai tikisi, kad „Apple“ iš pradžių pristatys „iPhone 5S“, kuris išore nesiskirs nuo dabartinio flagmano ir tik vėliau imsis naujos kartos telefono.

Tinklaraštinikai paskleidė žinią, esą „Apple“ naują „iPhone“ pristatys vasarą ir leis pirkėjams rinktis iš 6-8 korpuso spalvų.

„Samsung Galaxy Note III“

Trečiasis „Samsung“ telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas gali turėti dar didesnį ekraną nei ankstesni produktai. Šiaip ar taip visi tikisi bent jau 6 colių įstrižainės įrenginio. Be to, manoma, kad „Galaxy Note III“ naudos tokį pat galingą procesorių kaip ir „Galaxy IV“. Anot „Samsung“, šis procesorius suvartos 70 proc. mažiau energijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sony Xperia Z“

„Xperia Z“ vilios pirkėjus dideliu ekranu, išskirtine apsauga nuo vandens, dulkių ir subraižymo, naujausia „Android“ versija bei 13 MP kamera.

„Huawei Ascend Mate“

„Huawei“ tapo dar viena bendrove, kuri susidomėjo telefono ir planšetinio kompiuterio mišrūnais. „Ascend Mate“ ekrano įstrižainė siekia 6,1 colio. „Huawei“ šauniai pasidarbavo kurdama prestižinio įrenginio dizainą, kuris nekelia jokių asociacijų su prasta kitų Kinijos gamintojų reputacija.

Šį mėnesį pasirodysiantis įrenginys turi 1,5 Ghz spartos procesorių, 8 MP kamerą ir „Android Jelly Bean“ operacinę sistemą.

REKLAMA

„LG Optimus G Pro“

LG pristatys rinkai vieną iš sparčiausių išmaniųjų telefonų pasaulyje. „Optimus G Pro“ galią užtikrins 1,7 Ghz spartos procesorius. Telefone bus įmontuota standartine tampanti 13 MP kamera ir „Android Jelly Bean“ operacinė sistema.

HTC M7

HTC telefonas kodiniu pavadinimu M7 turėtų tapti bendrovės flagmanu. Kol kas apie telefoną tėra žinoma tik tai, kad jo ekranas užims kone visą priekinę korpuso dalį. HTC naują įrenginį turėtų pristatyti jau kitą mėnesį.

Pigesnis „iPhone“

Manoma, kad šiemet „Apple“ pristatys pirkėjams pigesnį „iPhone“, kuris bus pagamintas iš pigesnių medžiagų. „Bloomberg“ spėja, kad naujas įrenginys kainuos nuo 99 iki 149 JAV dolerių.

REKLAMA

ZTE „Grand S“

Plonasis ZTE telefonas turi 2GB RAM atminties, keturių branduolių procesorių ir HD ekraną. Vis dėlto pristatymo metu susidarė įspūdis, kad telefonas kiek lėtokai reaguoja į komandas. Gera žinia ta, kad iki pasirodant prekyboje gamintojas gali ištaisyti šį trūkumą.

„Lenovo K900“

Mobiliųjų telefonų naujokas siūlo pirkėjams 5,5 colių HD ekraną, dviejų branduolių procesorių, 2 GB RAM, ir 13 MP kamerą. Visa tai yra įpakuota į vos 6,9 mm storio plieno korpusą. Šis telefonas yra plonesnis nei „iPhone 5“. Kinijoje telefonas turėtų pasirodyti balandį, o kiek vėliau ir kitose Azijos valstybėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nokia Lumia Windows Phone“

Kol kas mažai kas žinoma apie būsimą „Nokia“ flagmaną. Sklando ganai, kad šis telefonas bus aprengtas aliuminio korpusu ir pasižymės išskirtinės kokybės kamera.

„Microsoft Windows Phone“

Tikėtina, kad šiemet „Microsoft“ pateiks savo pačios išmanųjį telefoną. Kalbama, jog gamyklų darbininkai jau pluša surinkinėdami „Surface Phone“, kuris pasižymės unikaliomis savybėmis išskiriančiomis jį iš kitų „Windows Phone“.

„Motorola“ ir „Google“ tandemas

„Google“ tvirtina, kad „Motorola“ ir toliau veiks kaip atskira bendrovė, kurianti savo prekės ženklo produktus, tačiau pasirodė nemažai pranešimų esą abi kompanijos pluša projektuodamos „Google X Phone“. Žinių apie šį telefoną kol kas nėra, tačiau kai kas tvrtina, jog įrenginys pasirodys šį pavasarį.

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų