REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po ne visai sklandžios metų pradžios greitai senstantis paauglių dievaitis Justinas Bieberis pasiekė savo kryžkelę, savo nuomonę „guardian.co.uk“ reiškia Charliesas Brookeris.

Po ne visai sklandžios metų pradžios greitai senstantis paauglių dievaitis Justinas Bieberis pasiekė savo kryžkelę, savo nuomonę „guardian.co.uk“ reiškia Charliesas Brookeris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi man nebe 13 metų, į J. Bieberį dėmesio nekreipiau nuo tada, kai jis buvo pristatytas kaip nauja ir kylanti žvaigždė. Visai neseniai pamačiau jo nuotrauką ir pasidarė akivaizdu – jis užaugo! Jis jau išaugo visus savo sceninius drabužius – kelnės jam per trumpos, o vaikiška beisbolo kepuraitė juokingai stirkso pritaisyta prie jo šukuosenos.

REKLAMA

Be abejonės dėl to jis paniro į depresiją ir nebegali dainuoti. Dabar per savo pasirodymus jis tyliai prašo minias išeiti, kad jis galėtų pabūti su savimi. Tačiau jie jo negirdi, nes yra per daug užsiėmę rėkimu, ir nemato, nes tuo pačiu metu filmuoja jį savo išmaniaisiais telefonais ir jis yra per toli. Jis įstrigo savo paties susikurtuose spąstuose ir dabar yra vienišiausias žmogus pasaulyje. Vieną dieną jis išmoks šiuos jausmus išreikšti muzika ir tada jį mylėsime.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarasis nesėkmių etapas tęsiasi jau kurį laiką... Pirmiausiai bandydamas nufotografuoti J. Bieberio mašiną žuvo paparacis. Tada dainininkas apkaltintas žolės rūkymu. Tada sekė skyrybos su gražia ir garsia mergina. Toliau – skandalas su apsauginiu. Dabar jo mama sukūrė skandalingą filmą... O prie viso to jis labai greitai sensta...

Jis stovi kryžkelėje. Tačiau čia jis nėra vienišas. Metams bėgant tokios žvaigždės pamažu pamirštamos ir su jomis pasilieka tik labiausiai atsidavę gerbėjai. Po daugelio metų jie pasirodo kokiame nors dokumentiniame filme ir paprastai skundžiasi savo ankstesniu prodiuseriu. Tačiau dėl to, kad J. Bieberis turi daugiau nei 30 mln. gerbėjų „Twitter‘yje“, jis negali tiesiog paprastai išnykti. Jo gerbėjai negali jo tiesiog paprastai pamiršti. Jei jam nesiseks, manoma, kad jį mėgęs jaunimas tiesiog nustos juo domėtis – žinoma, ne visi iš karto, bet palaipsniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įsivaizduokime tokią situaciją. 2021 metai, ji dirba stresinį darbą, kava kartoniniame puodelyje degina jai delną ir ji dar bando perskaityti iš draugo ką tik gautą žinutę. Ir staiga ji gauna komentarą iš 49 metų amžiaus J. Bieberio, kuris kažkur stovi eilėje ir laido komentarus. Tai jau paskutinis lašas. Ji pamiršta tas valandas, praleistas dainuojant jo dainas, jo plakatą, puošusį kambario sienas kai jai buvo 13 metų, ir viską, ką jis kažkada jai reiškė – ji tiesiog atsisako juo toliau domėtis. J. Bieberis kažkur kitame pasaulio krašte pastebi, kad jo pasekėjų sumažėjo vienu žmogumi. Dabar jis turi tik 6 milijonus gerbėjų. Skaudu suvokti, kad vos per kelerius metus jis prarado 24 milijonus gerbėjų. Ir tada jis ima daryti kažką negero. Jis pažiūri, koks yra jį išdavusios pasekėjos vartotojo vardas ir parašo „Twitter‘yje“ kažką nemalonaus apie jos susikurtą avatarą. Ji išvadina ji niekšu, jis ją – kale. Kol jis pasiekia eilės galą, žiniasklaida jį jau vadina „Justinu Irzliuoju“ ir juokiasi dėl to, kad jis atbaido savo gerbėjus. Lyg to būtų per mažai, pardavėjas atsisako jį aptarnauti. Su visais keiksmais atlikėjas išvejamas iš pastato. Jis lekia žemyn laiptais, už kažko užkliūna ir, bandydamas išvengti skausmingo kritimo, netyčia pataiko pirštu į pro šalį praeinančio šuns išeinamąją angą. Praeivis viską nufilmuoja ir prasideda nauja paskalų, apkalbų ir pravardžių era. Jis sugėdintas. Pasekėjų skaičius pasiekia nulį. Tą naktį jis vėl dainuoja ir visi jį pamiltų, jei kas nors išgirstų. Bet niekas nesiklauso ir niekam jis nerūpi.

REKLAMA

Tai vienas galimas ateities scenarijus. Antras variantas – jis tampa Justinu Timberlake‘u 2.0, didingai auga ir susirenka dar 70 milijonų gerbėjų. Jis jiems kuria uniformas ir moko juos giedoti himnus. Galiausiai jo gerbėjai užvaldo miestus ir miestelius. Šeši iš jų jus negyvai užspardo jūsų pačių namuose ir sudegina namą. Tokie patys scenarijai kartojasi visame pasaulyje. Pasaulyje prasideda 1000 metų trukmės juodoji era. Atleiskite. Tai vienintelės dvi galimos istorijos baigtys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų