REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Leidinys „BusinessInsider.com“ pristatė 7 futuristinius įrenginius, kurie, jo manymu, labiausiai pakeis mūsų gyvenimą 2013 metais. Technologijų istorijoje yra daug pavyzdžių, kai „revoliucinėmis“ vadintų naujovių niekas neprisiminė net po vienerių metų, tad bus įdomu stebėti šio septynetuko kovą už vartotojų dėmesį ir pinigines.

REKLAMA
REKLAMA

„MakerBot Replicator 2“

Tai JAV bendrovės „MakerBot Industries“ naujausias 3D spausdintuvas. Ši bendrovė 3D spausdintuvus gamina nuo 2009 m., tačiau, kuo būtent remiantis jis laikomas futuristiniu ir labai perspektyviu, „BusinessInsider.com“ neatskleidžia. Žinoma, tai nėra technologijų leidinys, tad jo skaitytojams turbūt ir pati 3D spausdintuvo, galinčio iš plastiko atspausdinti įvairius daiktus, idėja savaime atrodo revoliucinė.

REKLAMA

„Peeble“

Tai išmanusis rankinis laikrodis su elektroninio rašalo technologijos ekranu. Jis vartoja mažai energijos, prijungtas prie išmaniojo telefono per „Bluetooth“ rodo SMS žinutes, pranešimus apie skambučius ir el. pašto laiškus. „Peeble“ kūrėjai turi įsteigę ir jam skirtų programėlių parduotuvę, kad joje savo kūrinius galėtų siūlyti programuotojai.

„Oculus Rift“

Paprastas virtualios realybės šalmas. Kuo jis lenkia kitus panašios paskirties įrenginius, taip pat belieka spėlioti. „Oculus Rift“ gamintoja gavo 2,5 mln. dolerių investicijų ir ruošia savo gaminį rinkai.

REKLAMA
REKLAMA

„Xbox 720“

Nors apie naujos kartos „Microsoft“ žaidimų kompiuterį žinoma labai mažai, tikimasi, kad naujoji techninė įranga suteiks galimybę kurti tokius pritraukiančius žaidimus, kurie tiesiog pakerės kompiuterinių žaidimų gerbėjus.

4K raiškos televizoriai

4 000 pikselių raiškos (horizontaliai) televizoriai suteiks galimybę žiūrėti 4 kartus raiškesnį vaizdą už dabartinius HDTV ekranus. Jei jau dabar sunku atsitraukti nuo ekrano, pasirodžius įperkamiems 4K televizorių modeliams tai padaryti bus dar sunkiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„TrakDot“

Tai įrenginys, padedantis susirasti savo daiktus bet kurioje pasaulio vietoje, jei jie bus pamesti ar pavogti. Iš esmės skirtas dažnai keliaujantiems lėktuvais, nes leidžia susirasti avialinijų nežinia kur išsiųstą keleivio bagažą. Ši paslauga mokama ir kainuoja po 13 JAV dol. per metus.

„Ouya“

Tai „Android“ naudojantis žaidimų kompiuteriukas, kuris lengvai integruojasi su namų vaizdo ir garso centru, kad prireikus galėtų pasiūlyti savo srautines transliacijas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų