REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybė kitam posėdžiui atidėjo sprendimą dėl Energetinio taupymo agentūros, kuri turės rūpintis Lietuvoje vyksiančia gyvenamųjų namų renovaciją, steigimo. Tačiau aplinkos ministras Valentinas Mazuronis teigia, kad sprendimas dėl naujos viešosios įstaigos steigimo atidėtas dėl smulkių techninių ,,detalių“.

REKLAMA
REKLAMA

,,Mes esame parengę visus dokumentus steigimui. Atidėjome iki pirmadienio ir tikiuosi, kad pirmadienį mes jį (sprendimą – red. past.) priimsime“, - antradienį po Vyriausybės posėdžio žurnalistams sakė V. Mazuronis. Jo teigimu, šios agentūros steigimas yra vienas iš realių žingsnių siekiant suaktyvinti gyvenamųjų namų renovacijos procesą. Viešoji įstaiga bus pavaldi Aplinkos ministerijai.

REKLAMA

,,Mes ją steigiame neprašydami iš biudžeto nė lito papildomų lėšų. Mes radome ministerijoje dešimt etatų reorganizacijos būdu, steigsim, ir ji jau pradės dirbti“, - aiškino V. Mazuronis.

Aplinkos ministro teigimu, ši agentūra turės planuoti ir koordnuoti visą renovacijos procesą ir jam vadovauti. ,,Agentūra sudarys sutartis su savivaldybėmis, su savivaldybių įmonėmis, administruojančiomis renovavimą. Dabar rengiamas poįstatyminių aktų blokas- sutartys, kiti dalykai“, - sakė V. Mazuronis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų