REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užsienio reikalų ministerijoje sausio 29 dieną vyks fotografijos parodos LIETUVOS DVARAI pristatymas. Vėliau ši ekspozicija keliaus į Lietuvos diplomatines atstovybes Ukrainoje, Sankt Peterburge, Estijoje, Švedijoje, Gardine, JAV, Lenkijoje, o po to ir į įvairius Lietuvos miestus.

REKLAMA
REKLAMA

Parodą sudaro 140 profesionalių dvidešimties dvarų fotografijų. Kiekvienam objektui yra skirtos 7 nuotraukos – viena fasado ir 6 su pastato architektūrinėmis detalėmis, puošybos elementais, želdiniais. Fotografijų autoriai – Diana ir Leonas Garbačauskai.

REKLAMA

Apie įdomaus Lietuvos paveldo pristatymą ir populiarinimą užsienyje pasisakys Užsienio reikalų ministerijos ambasadorius ypatingiems pavedimams Evaldas Ignatavičius, Kultūros paveldo departamento prie Lietuvos kultūros ministerijos direktorė Diana Varnaitė, Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos pirmininkas Arūnas Svitojus.

LIETUVOS DVARAI yra vienas iš ministerijos Informacijos ir viešųjų ryšių departamento kultūros politikos projektų. Parodos LIETUVOS DVARAI tikslas – profesionaliomis ir estetiškai patraukliomis nuotraukomis per Lietuvos diplomatines atstovybes užsienyje ir Lietuvos savivaldybes pristatyti šią unikalią Lietuvos kultūros istorijos dalį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų