REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija ieško be žinios dingusios Ukmergės gyventojos Karolinos Milanovičiūtės (g. 1997 m.). Sausio 23 d. rytą paauglė išėjo iš namų į J. Basanavičiaus gimnaziją, kurioje mokosi. Namo K. Milanovičiūtė negrįžo ir iki šiol jos buvimo vieta nežinoma.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina yra 168 ūgio, liekno kūno sudėjimo, tamsiais, ilgais, rudais plaukais, akys mėlynos. Dingimo dieną paauglė vilkėjo ilgą juodą striukę, avėjo juodus ilgus batus, o su savimi turėjo juodą rankinę.

REKLAMA

Asmeninio gyvenimo detalės – internete

Nors policijos pareigūnai ir pedagogai nėra linkę atvirauti apie merginos gyvenimo detales ir dingimo aplinkybes, internete gausu nuorodų į tai, ką laisvalaikiu veikė paauglė. Vienoje interneto svetainių galima atrasti viešai prieinamą merginos pokalbį su draugu, kurio metu paauglė atskleidžia, jog santykiai su tėvais nebuvo labai geri.

„Tai tau ir reikėjo su tėvais gražiai susėdus pasikalbėti, kad išleistų ne tik savaitgalį“ – sako merginos anonimu vadinamas draugas, o šioji jam atsako: „Jie taip nenorėjo, nes atseit tas dienas reikia eit į mokyklą, o ne šlaistytis, kaip jie sako.“

REKLAMA
REKLAMA

Interneto pokalbyje paauglė užsimena pašnekovui ir apie tai, kad jai paskirta policijos priežiūra: „Apribojimai iš policijos. Jiems atėjus, pagaliau galėsiu išeidinėt į lauką!!! Tiesiog jie man nurodys, kelintą valandą aš galiu išeit ir kelintą privalau grįžt, jei negrįžtu laiku, iš karto policija.“ Mergina pašnekovui skundžiasi, kad negalėdami su ja susitarti dėl elgesio taisyklių gražiuoju tėvai kreipėsi į policiją.

Pokalbio metu jauniai panelei užduodamas ne vienas provokuojantis klausimas, o interneto svetainėje iš pokalbių trukmės matyti, kad virtualiam bendravimui mergina skirdavusi nemažai laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kol tėvai ir policija ieško merginos, panašu, kad ji ir toliau su draugais bendrauja internetu, nes ir sausio 28 dieną jis buvo prisijungusi prie savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyros.

Gimnazijos vadovas Valentinas Gendvilis naujienų portalui Balsas.lt sakė, kad pedagogai su gimnaziste jokių bėdų neturėjo: „Ji nepraleidinėjo pamokų ir jokių problemų mums nekėlė.“ Pasak mokyklos vadovo, mergina stengėsi mokytis ir nebuvo problematiško elgesio.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnų teigimu, K. Milanovičiūtė policijai buvo žinoma, iš namų pabėgo nebe pirmą kartą. Pareigūnai teigia negalintys atskleisti, ar iš tiesų merginai buvo paskirta policijos priežiūra. Policija taip pat turi versijų, kurios šiuo metu tikrinamos bei apieškomos vietos, kur šiuo metu galėtų būti mergaitė, apklausiami draugai.  

Žmones, ką nors žinančius apie K. Milanovičiūtės buvimo vietą ar ją mačiusius, prašome skambinti į Ukmergės policiją tel.: (8 340) 63422.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų