REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apmaudus pralaimėjimas paskutinėmis rungtynių minutėmis prieš vienus pagrindinių savo konkurentų ir pergalė prieš pirmenybių autsaiderius – taip baigėsi vilniečiams eilinis turas Minske, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje 10 turo dvikovoje prieš „UV 2003“ stojo lygiavertis jiems varžovas – Minsko „Dinamit“ komanda. Šis susitikimas buvo labai panašus į pirmąsias tarpusavio rungtynes, kuriose buvo pasiektos kovingos lygiosios 4:4.

REKLAMA

Jau pirmąją minutę pasižymėjo minskiečiai, o po 2 minučių rezultatą išlygino, po ilgesnės pertraukos į komandą vėl įsiliejęs, jos kapitonas ir rezultatyviausias praėjusio sezono žaidėjas, Martynas Karkauskas.

11-ą rungtynių minutę, po tolimo tikslaus metimo varžovai vėl išsiveržė į priekį. Po pertraukos vilniečiai ėmėsi lyginti rezultatą – 26 minutę po M.Karkausko perdavimo, įvartį pelnė Eimantas Rudys, o dar po 3 minučių rezultatas tapo lygus - Martynas Samulevičius tiksliai pasinaudojo savalaikiu Eriko Korsukovo perdavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Per likusias iki rungtynių pabaigos 10 minučių, aikštelėje vyko atkakli kova, abi komandos keitėsi pavojingais išpuoliais ir galutinis lygus dvikovos rezultatas būtų buvęs logiškas jei ne paskutinių 3 minučių įvykiai,nulėmę pergalę „Dinamit“ komandai. Iš pradžių, po abejotino rungtynių teisėjo sprendimo, buvo neįskaitytas vilniečių pelnytas įvartis, o po minutės staigus minskiečių išpuolis baigėsi pergalingu įvarčiu. Galutinis rungtynių rezultatas - 4:3 (2:1,2:2).

Dar viename turo mače „UV 2003“ solidžiu rezultatu 10:3 (5:3,5:0) įveikė čempionato autsaiderį, Minsko „Legion“. Dar neprabėgus ir pusei minutės nuo rungtynių pradžios, vilniečiai jau pirmavo 2:0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

14 sekundę pirmą įvartį pelnė M.Karkauskas, o dar po 8 sekundžių pasižymėjo M.Samulevičius. Varžovas rezultatą sušvelnino po 6 min., o po dar 2 minučių vilniečiai ir vėl, per neįtikėtinai trumpą laiko tarpsnį, 11 sekundžių, pelnė 2 įvarčius (Andrius Jelaga ir Šarūnas Grilevičius).

Iki pertraukos Andrius Venckevičius vilniečiams greitoje kontratakoje pelnė dar vieną įvartį, į ką priešininkai atsakė dvejomis rezultatyviomis atakomis.

Antrajame kėlinyje įvarčius pelnė tik Lietuvos čempionai, kurių buvo net 5. 24 min. įvartį pelnė E.Rudys, po 4 minučių per 14 sekundžių dar 2 įvarčius pridėjo tas pats E.Rudys ir Viktoras Češulis, o galutinį rezultatą dviem įvarčiais įtvirtino M.Samulevičius, savo pelnytų čempionate įvarčių skaičių padidinęs iki 13. Geriausiu laimėtų rungtynių žaidėju buvo pripažintas „UV 2003“ gynėjas Erik Korsukov, sužaidęs patikimai ne tik gynyboje, bet ir sėkmingai talkinęs puolėjams, atlikdamas 2 rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA

Iškovoję dar 2 taškus, vilniečiai iš penktos turnyrinės lentelės vietos pakylo vienu laipteliu aukščiau, į ketvirtąją vietą.

Kitose dvejose turo rungtynėse abi čempionato lyderės, „Stella“ ir Vendetta“, iškovojo eilines pergales – „Stella“ 10:3 (4:1,6:2) nugalėjo „Stoličnyje Drakony“, o „Vendetta“ – 3:1 „Energiją“.

Kitas čempionato rungtynes „UV 2003“ Minske žais vasario 2 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų