REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Avinas

Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – pagalba gali ateiti tik tuomet, kai jos nebereikės. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tauras

Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o rezultatų nesulauksite. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių ir patarimų. Nerizikuokite vairuodami.

REKLAMA

Dvyniai

Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko spausti jėga.

Vėžys

Mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar bus sėkmingi mėginimai kam nors paaiškinti savo norus, jausmus. Nepervertinkite savo jėgų, neskubėkite. Antra dienos pusė palankesnė.

Liūtas

Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio. Moterims ši diena geresnė negu vyrams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Būkite atidūs: galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs.

Svarstyklės

Iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų – rasite galinčių pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui.

Skorpionas

Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei manėte. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni darbo kolektyve, viešajame transporte.

Ožiaragis

Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs? Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis, ir tai bus visiems nenaudinga. Apskritai labiau remkitės savo jėgomis.

Vandenis

Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau elkitės su nauja informacija ir sprogiomis, degiomis medžiagomis.

Žuvys

Nesvarbu, kad žinosite, kaip ir ką priremti prie sienos. Bet ar išvis reikia tai daryti? Sustokite, nurimkite, pasistenkite pajusti ribas. Nepervertinkite savo galimybių.

 Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų