REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ilgiausiai Lietuvoje rodomas projektas grįžta į LNK eterį su nauju šūkiu „Istorija prasideda iš naujo!“, o organizatoriai žada daug staigmenų, naujovių ir dar daugiau muzikos bei išskirtinių dainų.

REKLAMA
REKLAMA

Už legendiniu jau tapusio muzikinio projekto vairo stojo du laidos vedėjai - dainininkė Natalija Bunkė ir šokėjas Andrius Butkus, o dalyvių pasirodymus vertino atsinaujinusi kompetetinga komisija: Gediminas Zujus, Merūnas Vitulskis, Laima Lapkauskaitė ir Donatas Katkus. „Noriu pasveikinti visus „Žvaigždžių duetų" gerbėjus, kad jūs vėl susirinkote prie televizijos ekranų stebėti šio projekto“, - kalbėjo D. Katkus. „Praėjusius metus man kažko trūko, rodos, ir pavalgyti, ir apsirengti turiu ką, bet jaučiau trūkumą ir supratau – man trūksta būtent „Žvaigždžių duetų“, - prisipažino komisijos narė L. Lapkauskaitė. „Esu pagerbtas, kad esu komisijoje. Aš labai džiaugiuosi ir iš projekto tikiuosi labai daug, kažko šilto ir išlaikyto“ , - kalbėjo komisijos nariu tapęs M. Vitulskis.

REKLAMA

Septintajame sezone scenoje pamatysime daug naujų duetų: šokėją Tadą Rimgailą su dainininke Monika Linkyte, gražuoles seseris Saulenę ir Sandrą Chlevickaites, dainininkę Rositą Čivilytę su dukra Agneta, buvusią pretendentę į Radžio žmonas - Eleną Jurgaitytę su Tautrimu Rupuliavičiumi, atlikėją Katažiną Nemycko ir kitus.

Pirmosios laidos metus komisija projekto dalyvių nevertino balais, mat, kaip sakė laidos vedėja N. Bunkė, tiek komisija, tiek žiūrovai turi susidaryti nuomonę apie poras, o šios nejausdamos streso galėtų atskleisti savo vokalinius sugebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

 Pirmieji į sceną žengė I.Norkutė-Žvinienė ir A.Jarutis, kurie žiūrovams padovanojo lyrišką, kūrinį, o po jų nuotaikingu kūriniu projekte debiutavo T.Rimgaila ir M.Linkytė.

Šiemet duetų scenoje yra ir šeimyninis duetas – tai Rosita Čivilytė su dukra Agneta. Jos scenoje pasirodė trečiosios, o komisija negalėjo komplimentų mamai ir dukrai.

Romantišką kūrinį žiūrovams padovanojo J.Jonušas ir grupė „Pop Ladies“, o po scenoje pasirodė buvusi projekto „Radži ieško žmonos“ dalyvė E.Jurgaitytė ir atlikėjas T.Rupulevičius-Onsa.

Į sceną Sandra ir Saulenė Chlevickaitės atliko Madonos kūrinį „Vouge“, bet sulaukė nemažai komisijos pastabų. E.Andrulio ir R.Stoškuvienės pasirodė paskutiniai, bet pasirinktą kūrinį ir jo atlikimą komisija įvertino teigiamai ir net negailėjo porai pagyrų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų