REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

J. Plaza: nuo pat „Top 16“ etapo pradžios mus persekioja bėdos

Kauno „Žalgiriui“ Eurolygos „Top 16“ etape ir toliau nepavyksta iškovoti pergalės išvykoje – penktojo turo mače Lietuvos čempionai po atkaklios kovos 52:56 turėjo pripažinti Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkų pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Po ketvirtosios nesėkmės antrajame Eurolygos etape „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza nebuvo patenkintas savo auklėtinių taiklumu ir užsibrėžė tikslą laimėti visas likusias „Top 16“ etapo rungtynes.

REKLAMA

„Abi komandos prieš rungtynes gerai pažinojo vieną kitą, tačiau pralaimėjome dėl labai prasto pataikymo. Nuo pat „Top 16“ etapo pradžios mus persekioja bėdos – nepasisekė dvikovoje su Madrido „Real“, Atėnų „Panathinaikos“, o galiausiai ir su „Anadolu Efes“. Mes niekada nepasiduodame ir kausimės toliau – išliksime kartu, žaisime savo krepšinį ir sieksime laimėti visas likusias rungtynes. Vienintelis aiškus dalykas yra tai, kad turime mažinti klaidų skaičių“, – teigė strategas iš Ispanijos.

REKLAMA
REKLAMA

7 taškus į varžovų krepšį įmetęs Marko Popovičius apgailestavo dėl rungtynių pabaigoje neišnaudotų progų, kurios galėjo atnešti pergalę.

„Pagrindinė pralaimėjimo priežastis buvo prastas žaidimas baudos aikštelėje bei netaiklūs tolimi metimai. Nepaisant tragiško taiklumo, paskutiniame ketvirtyje turėjome puikią progą iškovoti pergalę. Trys varžovų tritaškiai iš eilės mums buvo labai skaudus smūgis, kurio nesugebėjome atlaikyti tokiose rungtynėse. Sveikinu „Anadolu Efes“ komandą. Bandysime atrasti žaidimą, kuris sugrąžintų mus į pergalių kelią“, – kalbėjo kroatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų