REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Akropolis LT“ pranešė pristačiusi pirmąją Lietuvoje prekybos centrams skirtą mobiliąją programėlę „Akropolis“. pasak bendrovės atstovų, Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliams“ skirta programėlė leis ne tik susidaryti norimų pirkinių bei parduotuvių, kurias planuojama aplankyti, sąrašą, bet ir padės patogiai orientuotis prekybos centruose, pramogauti bei gauti išskirtinius pasiūlymus.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad programėlė turi tris pagrindines nuolat veikiančias funkcijas: interaktyvų prekybos centrų žemėlapį, pirkinių sąrašą ir pramoginę funkciją „Sprendikas“.

REKLAMA

Pasinaudoję pirkinių sąrašo funkcija programėlės naudotojai galės susidaryti visų planuojamų įsigyti pirkinių sąrašą bei pasižymėti parduotuves, kurias jie rengiasi aplankyti šių pirkinių ieškodami. „Akropolis LT“ atstovų teigimu, pirkinių sąrašo funkcija yra universali – ja pasinaudoti galima planuojant pirkinius bet kurioje parduotuvėje ar šalyje, tačiau naudingiausia ji „Akropoliuose“, kur pirkinių sąrašo funkciją galima susieti su konkrečiomis parduotuvėmis ir taip patogiau susiplanuoti laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad programėlėje kartą sudaryto pirkinių sąrašo nebereikia kurti iš naujo – užtenka jį vėliau papildyti ar paredaguoti. „Akropolio“ mobilioji programėlė įsimena anksčiau įvestus žodžius, tad kuo dažniau ja naudojamasi, tuo asmeniškesnė ji tampa, pasiūlydama būtent tuos pirkinius, kuriuos konkretus vartotojas renkasi dažniausiai. Mobiliosios programėlės vartotojai taip pat galės planuojamų pirkinių sąrašu „Facebook“ paskyroje ar elektroniniu paštu pasidalinti su artimaisiais, draugais.

Nemokamą programėlę galima rasti ir parsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“. Naujoji programėlė yra pritaikyta mobiliesiems telefonams su iOS ir „Android“ operacinėmis sistemomis, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų