REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sporto mėgėjų akys nukreiptos į penktadienio vakarą Eurolygos varžybose kovosiantį Kauno „Žalgirį“. Pasaulyje visi užgniaužę kvapą stebi aukščiausio lygio teniso batalijas „Australian Open“ turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau įprasta, „TonyBet“ lažybininkai nepraleido progos pasiūlyti keletą nuotaikingų įvykių krepšinio bei teniso aistruoliams.

REKLAMA

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau antrą kartą šį sezoną svečiuosis „Anadolu Efes“ arenoje, o „Australian Open“ antrajame vyrų pusfinalyje susikaus Ričardo Berankio skriaudikas Andy Murray ir nesenstantis šveicaras Rogeris Federeris.

„Žalgirio“ ir „Heat“ dvikova prieš CSKA ir „Lakers“ pasiteisino su kaupu, todėl tęsiame „Žvaigždžių karų“ temą. Šįkart pabandėme sujungti skirtingas sporto šakas ir tikimės, kad krepšinio ir teniso sirgaliams tai bus puiki proga susipažinti su sportu, kuriuo galbūt domisi mažiau“, - kalbėjo lažybų bendrovės „TonyBet“ vykdomasis direktorius Vytautas Kačerauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno „Žalgirio“ šį sezoną jau du kartus palaužė Turkijos grandus „Anadolu Efes“. Tiesa, top 16 etape kauniečiai per keturis turus pasiekė vos vieną pergalę, o turkai savo sąskaitoje turi jau tris. Todėl šių rungtynių kaina labai didelė ir Lietuvos čempionai privalo rasti būdų kaip išbristi iš nesėkmių liūno.

Tuo tarpu Australijos atvirajame teniso čempionate įvyks tikra teniso klasika – antra pasaulio raketė Andy Murray'us ir trečiasis pasaulyje Rogeris Federeris susikaus jau 21 kartą per savo karjeras. Kol kas minimalia persvara 11-9 priekyje britas, tačiau šveicaras laimėjo paskutinį susitikimą „ATP Masters“ metų finalo pusfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„TonyBet“ lažybininkai siūlo ypatingą pasiūlą – Kauno „Žalgirio“ taškai plius A.Murray'aus laimėti geimai prieš „Anadolu Efes“ taškus ir Rogerio Federerio laimėtus geimus. Šiuo metu lažybininkai favoritų statusą suteikia Turkijos ekipai ir šveicarų tenisininkui – suteikdami 1,65 koeficientą.

Kauniečių bei brito šansai laimėti – 2,10. Taip pat galite spėti, ar Marko Popovičius įmes daugiau tritaškių nei Rogeris Federeris padarys dvigubų klaidų, koeficientai atitinkamai – 1,80 ir 1,90. Galiausiai Kšištofo Lavrinovičiaus pelnyti taškai ir Rogerio Federerio padavimai be atsako (eisai) – 1,75 ir 1,95.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų