REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norint pritraukti kuo daugiau publikos visuomet efektyvus vadinamasis „neakivaizdžios apgaulės“ metodas, kuomet antraštėje skelbiama apie reginį, kuris visuomet masina publiką, tačiau siūlomas labai panašus, savaip adaptuotas jo analogas. Interneto hitų tapusi šią savaitę „Mercedes-Benz“ išplatinta reklama parengta būtent pagal tokį principą.

REKLAMA
REKLAMA

Nors klipo pavadinimas skelbia apie tai, kad jame sulėtintai rodoma, kaip naująjį „Mercedes-Benz CLA“ plauna amerikiečių supermodelis Kate Upton, tai ne visai tiesa. Iš tiesų pati gražuolė čia dalyvauja ir netgi vaizdo akimirkomis sulėtinamas, tačiau ji tik nupučia putas nuo delno, perbraukia ranka plaukus ir viliojančiais judesiais priartėjusi prie vyrukų, kurie varvindami seilę mėgina nuplauti automobilį bei pastebėjusi, kad jie nepastebėjo vienos dėmės nueina.

REKLAMA

Kadangi reklamą parengęs ameriekietiškasis „Mercedes-Benz“ padalinys skelbia, kad K. Upton klipe automobilį plauna pati, galime padaryti išvadą, kad vyrukai yra jos darbuotojai, o galbūt ir vergai. Kaip atrodo karščiausia šių metų vokiečių gamintojo reklama galite pažiūrėti patys:

Taip pat pateikiame klasikinio stiliaus reklamą, kurioje nežinia kodėl elegantiškasis sedanas prilygintas neprijaukintam laukiniam gyvūnui:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų