REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ vyriausias treneris Joanas Plaza prieš Eurolygos rungtynes su galingąja Stambulo „Anadolu Efes“ komanda prisipažino, kad ši dvikova bus itin svarbi.

REKLAMA
REKLAMA

„Suprantame, kad jie yra iškovoję tris pergales, o mes tik vienerias. Prieš šią komandą laimėjome du kartus ir žinome, kad jie žais daug agresyviau nei pirmajame etape. Jie nori visiems parodyti, kad gali žaisti labai gerai. Pirmoji rungtynių pusė bus labai svarbi. Viskas mūsų rankose“, - prieš išvykstant į Turkiją kalbėjo strategas.

REKLAMA

„Kiekvienas rungtynes turime laimėti. Daug kas tikėjosi, kad laimėsime Atėnuose ir Madride, bet pralaimėjome paskutinėmis sekundėmis. Kiti tikėjosi, kad laimėsi namie dvikovą su CSKA po 13 metų pertraukos. Visi žinome, kad nepateiksime jokių staigmenų, mes žaidžiame su visais. Svarbiausia, kad žaidėme tik vieną mačą namie. Įveikę turkus užimtume gerą poziciją. Nors įmanoma, kad ir vėl pralaimėsime paskutinę akimirką“ , - sakė J. Plaza.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Žalgirio“ trenerio, svarbiausia visas rungtynes laimėti namie ir mažiausiai septynias iš viso norint patekti tarp aštuonių geriausių komandų Europoje.

„Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ keliai jau buvo susikirtę reguliariame Eurolygos sezone. Abu kartus pergales šventė kauniečiai – namie 71:53, išvykoje – 77:64.

Prieš penktąją „Top 16“ E grupės dvikovą Kauno klubo sąskaitoje 1 pergalė ir 3 pralaimėjimai, o Stambulo ekipos – 3 pergalės ir pralaimėjimas. E grupėje „Žalgiris“ užima penktą vietą, o „Anadolu Efes“ – trečiąją.

Rungtynės „Anadolu Efes“ – „Žalgiris“ vyks penktadienį 21 val. Lietuvos laiku.

TAIP PAT SKAITYKITE:

P. Jankūnas apie dvikovą su „Anadolu Efes“: daugiau pralaimėti negalime

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų