REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį mėgins trečią kartą šį sezoną patiesti Stambulo „Anadolu Efes“ komandą ir iškovoti antrąją pergalę Eurolygos „Top 16“ etape rašo oficialus klubo tinklalapis.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečiai Eurolygos reguliariajame sezone Turkijos klubą užtikrintai įveikė ir namie (71:53), ir išvykoje (77:64), tačiau Lietuvos čempionų komandos vyriausiasis treneris Joanas Plaza pažymi, kad žaisti su jau pažįstama komanda nebus lengviau

REKLAMA

„Visada sunku žaisti su ekipa, kurią jau esi nugalėjęs. Turime būti nusiteikę tam, kad turkai dar labiau stengsis mus įveikti. Šiuo metu „Anadolu Efes“ rungtyniauja geriau, nei prasidėjus sezonui, bet „Žalgirio“ žaidimas priklausys nuo mūsų pačių, o ne nuo jų pastangų“, – internetinei sporto televizijai SportoTV.lt sakė J.Plaza.

Trečią kartą šį sezoną „Anadolu Efes“ komandos taktikos subtilybes analizuojantis „Žalgirio“ klubo skautas Mindaugas Brazys SportoTV.lt ne tik papasakojo, kaip Turkijos vicečempionų žaidimas pasikeitė nuo lapkritį ir gruodį vykusių mačų, bet ir parodė bei paaiškino, kaip atliekamas vienas iš varžovų komandos derinių.

„Žalgirio“ ekipos pasirengimas rungtynėms su „Anadolu Efes“:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų