REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką byloja jūsų automobilio spalva

Psichologai teigia, kad dar netekėjusi moteris visuomet renkasi ryškesnės spalvos automobilį, dažniausiai raudoną. Tuo tarpu ištekėjusios moterys važinėja ramesnių spalvų automobiliais. Kiekviena spalva turi tam tikrų reikšmių.

REKLAMA
REKLAMA

Pažiūrėkite, ką simbolizuoja Jūsų automobilio spalva:

Raudona Raudona spalva rodo, kad esate aistringa ir sunkiai pažabojama moteris. Turėkite omenyje, kad raudonos spalvos automobiliai labiausiai vagiami ir jų draudimo kaina žymiai aukštesnė. Be to, tokios spalvos automobilis byloja, kad gaunate aukštesnes pajamas.

REKLAMA

Oranžinė Šios spalvos automobilį nelengva rasti. Tokios spalvos automobilis parodo, jog trokštate atkreipti dėmesį. Be to, esate originali.

Geltona Šios spalvos automobilių nėra daug, tačiau kelios kompanijos tokius gamina. Jei vairuojate geltonos spalvos automobilį, esate pasitikinti savimi. Jums patinka linksmintis ir nebijote būti vaiku.

Žalia Žalia yra gamtos spalva. Žmogus, kuris renkasi šios spalvos automobilį, yra sąžiningas ir doras. Jei jūsų automobilis žalias, jūs mokate tvardyti emocijas įtemptose situacijose.

REKLAMA
REKLAMA

Mėlyna Jei jūsų automobilio spalva mėlyna, tikėtina, kad esate labai ištikima moteris. Jūs vertinate santykius, esate rami ir taiki. Vietoj to, kad priešintis, jūs derinatės. Taip pat turite stiprų motinišką instinktą.

Violetinė Didinga spalva. Jei jūs išsirinkote tokios spalvos automobilį, jūs puoselėjate grožį, bet ir esate ryžtinga bei pasitikinti savimi vairuotoja.

Rožinė Šios spalvos automobilių taip nėra tiek daug, kad būtų lengva juos surasti. Jei jums patinka toks automobilis, esate ta moteris, kurią lengva apgauti. Tačiau jūs visuomet šypsotės ir rūpinatės sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ruda Jei turite rudos spalvos automobilį, jūs esate patikima, praktiška ir neapsimetinėjanti. Esate draugiška ir atsakinga, todėl su jumis verta draugauti.

Juoda Juodas automobilis įkūnija jėgą ir valdžią. Tai tarsi Centrinė žvalgybos valdyba (ČŽV) arba kokia nors slapta tarnyba. Jei jūsų automobilis juodas, jūs esate pasitikinti savimi moteris. Kelyje stengiatės aplenkti kitus.

Balta Baltų automobilių gatvėse sutinkame daug. Apie jų vairuotojus iš karto pagalvojame, kad jie rūpinasi savo automobiliu, jo švara. Jei jūsų automobilis baltas, jūs esate labai atsargi. Be to, jaučiatės labai nejaukiai, jei jūsų automobilis nešvarus.

REKLAMA

Pilka Jei pilka spalva simbolizuoja niūrumą kalbant apie drabužius, interjerą ar meną, automobiliui ši spalva yra patogi spalva. Ji simbolizuoja pastovumą ir pasitikėjimą savimi.

 

Sidabrinė Sidabrinė spalva simbolizuoja prestižą, turtingumą ir prabangą. Asmuo, turintis pilkos spalvos automobilį, visuomet nori pabrėžti šiuos dalykus.

 

Auksinė Ši spalva simbolizuoja išdidumą ir turtingumą. Jei jūsų automobilis auksinės spalvos, jūs tikrai norite būti pastebėta. Jūs parodote, kad esate turtinga ir nepriklausoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų