REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragių laukia labai palankus laikotarpis, tinkamas namų arba biuro interjerui keisti. Antruoju atveju reikėtų atsižvelgti ir į kolegų nuomonę. Galimas dalykas, kad seno bičiulio patarimas jus paskatins realizuoti anksčiau numatytą projektą. Artimųjų parama jums suteiks pasitikėjimo savo jėgomis.

Ožiaragių laukia labai palankus laikotarpis, tinkamas namų arba biuro interjerui keisti. Antruoju atveju reikėtų atsižvelgti ir į kolegų nuomonę. Galimas dalykas, kad seno bičiulio patarimas jus paskatins realizuoti anksčiau numatytą projektą. Artimųjų parama jums suteiks pasitikėjimo savo jėgomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniams artėjantys Naujieji metai pagal Mėnulio kalendorių tiesiog liepia traukti į parduotuves. Ateinanti savaitė bus tinkamiausias metas įvairiems pirkiniams. Išrinkite dovanas draugams ir artimiesiems, žinoma, nepamirškite ir savęs. Ir nesijaudinkite dėl išlaidų – finansinė padėtis artimiausioje ateityje bus gera.

REKLAMA

Žuvys turėtų ramiai reaguoti į kasdienio gyvenimo permainas. Ateinanti savaitė bus turininga ir skatins imtis ryžtingų veiksmų. Jūsų aktyvumas duos rezultatų įvairiausiose srityse. Gali kilti naujų idėjų ir sumanymų. Bet kad lydėtų sėkmė, turėsite kaip reikiant padirbėti.

Avinų laukia labai palankus ir produktyvus laikotarpis, visi reikalai bus sėkmingai tvarkomi su minimaliomis laiko ir jėgų sąnaudomis. Kitą savaitę galima laikyti svarbiu etapu jūsų kelyje į aukštesnį socialinį statusą. Apsilankymas visuomeniniame renginyje padės užmegzti naudingų pažinčių.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiams žadami jaudinantys įvykiai meilės srityje. Kunkuliuojančios aistros, audringi romanai – štai kokia jums bus ateinanti savaitė. Bet, švilpiant Amūro strėlėms, nereikėtų pamiršti ir kitų gyvenimo sferų, pavyzdžiui, darbo. Komersantai ir verslininkai realizuos naudingą užsakymą.

Dvynių kitą savaitę laukia maloni staigmena: iš visko sprendžiant, jūs būsite paaukštinti. Vadovybė pagaliau įvertino jūsų sugebėjimus. Šis įvykis neabejotinai pakels jums nuotaiką, todėl artimiausiu metu būsite kupini energijos ir entuziazmo. Be to, bus teigiamai išspręstas atostogų, kurių seniai laukėte, klausimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiams garantuotas pripažinimas įvairiose srityse. Kitą savaitę šio Zodiako ženklo atstovų nuojauta bus itin gera. Tai duos teigiamų rezultatų visur kur. Artimiausios dienos – tinkamas laikotarpis novatoriškoms idėjoms ir išradimams. Antrojoje savaitės pusėje bendraukite su giminėmis, tai padės sureguliuoti visus nesutarimus.

Liūtams kyla įdomių idėjų, į kurių realizavimą gali būti įtraukti ir namiškiai. Neatidėkite jų įgyvendinimo neapibrėžtam laikotarpiui. Nesidrovėkite paprašyti bendradarbių patarimo. Jie jums su malonumu padės. Pakili nuotaika artimiausiu metu jums garantuota. Šeimoje viešpataus santarvė.

REKLAMA

Mergelės kitą savaitę daugiausia dėmesio turėtų skirti šeimai ir ryšiams su mylimu žmogumi. Visus kitus rūpesčius kuriam laikui atidėkite. Meilė, šeima, artimieji ir draugai pareikalaus viso jūsų laiko. Santykiai bus nuoširdūs ir tvirti. Visa, ką reikia padaryti, jūs spėsite atlikti vėliau, o kol kas – pailsėkite.

Svarstyklėms ateinanti savaitė žada palankias tendencijas visose veiklos srityse. Jus rems šeima, todėl jausite pasitikėjimą savo jėgomis ir lengvai išspręsite visus klausimus. Turėsite puikią galimybę daug nuveikti. Čia astrologas pirmiausia turi omenyje savišvietą ir kalbų mokymąsi.

REKLAMA

Skorpionas kitą savaitę nesunkiai atliks visus įpareigojimus ir įgyvendins visas į galvą atėjusias idėjas. Gana naudingi bus kontaktai su giminėmis ir artimaisiais – toks bendravimas suteiks galimybę iš naujo įvertinti sukauptą patirtį ir parengti ateities planus. Sėkmė pati skuba pas jus, tik nepražiopsokite jos.

Šauliai kitą savaitę turės kaip reikiant padirbėti. Labai galimas daiktas, kad vyresnybė prašys pasilikti ir po darbo valandų. Bet jūsų uolumas neliks nepastebėtas ir duos teigiamų rezultatų. Šeimoje viskas bus gerai, jūs mėgausitės mylimo žmogaus ir visų artimųjų dėmesiu, todėl jums garantuotos tik teigiamos emocijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų