REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Medicinos bankas Vilniuje atidarė klientų aptarnavimo padalinį, veikiantį visą parą. Šis banko Mindaugo klientų aptarnavimo poskyris yra įsikūręs prekybos centre MAXIMA XXX.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai vienintelis Vilniuje visą parą ir visas savaitės dienas dirbantis banko klientų aptarnavimo padalinys, teikiantis įvairias banko paslaugas: priimami indėliai, komunaliniai mokesčiai, kitos įmokos, išduodami vartojimo kreditai, teikiamos internetinės bankininkystės, valiutos keitimo, draudimo, vinječių išdavimo ir kitos finansinės paslaugos privatiems bei verslo klientams. Tikimės, kad šią naujovę – padalinio darbo privalumus, įvertins ir vilniečiai, ir sostinės svečiai“, – sako Medicinos banko Verslo plėtros departamento direktorė Vaida Stamburaitė.

REKLAMA

Pasak V. Stamburaitės, Medicinos bankas itin aktyviai plečia klientų aptarnavimo tinklą, siekdamas būti arčiau klientų ir sudaryti palankias sąlygas kompleksiniam finansinių operacijų atlikimui. Naujojo klientų aptarnavimo poskyrio veikla orientuota ne tik į „naktinį klientą“, iškilus ekstremalioms aplinkybėms, bet ir į visus klientus, kuriems bankas siūlo finansinių paslaugų teikimą kaip jų poreikių patogumo garantą. Išsikeisti valiutą, atsidaryti sąskaitą, padėti indėlį, atlikti įvairias finansines operacijas nuo šiol klientui įmanoma jam patogiu paros metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Mindaugo klientų aptarnavimo poskyris atidarytas dėl klientų poreikių. Sakoma, laikas – pinigai, dabar pinigai – bet kuriuo laiku“, – teigia Medicinos banko Verslo plėtros departamento direktorė V. Stamburaitė.

Medicinos bankas – finansų institucija, jau 20 metų teikianti banko paslaugas privatiems asmenims ir verslo klientams: priima indėlius, teikia kreditus, vykdo piniginius ir dokumentinius atsiskaitymus, keičia valiutą, teikia garantijas savo klientams. Banko tinklą visoje Lietuvoje sudaro 6 filialai, 14 klientų aptarnavimo skyrių, 49 klientų aptarnavimo poskyriai ir 30 valiutos keityklų – iš viso 99 klientų aptarnavimo padaliniai visoje Lietuvoje.

Medicinos banko pagrindinis akcininkas yra Šveicarijoje gyvenantis lietuvis Saulius Karosas – jis valdo 87,82 proc. Medicinos banko akcijų. „Western Petroleum Ltd“ valdo 9,87 proc., kiti akcininkai – 2,31 proc. banko įstatinio kapitalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų