REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Lietuvos pašto finansinių paslaugų tinklas „PayPost“ išsiplėtė iki 110 skyrių visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia „PayPost“ skyrių veikia Vilniuje – 30, Kaune – 16 ir Klaipėdoje – 7.

Lietuvos pašto Finansinių paslaugų departamento vadovė Neringa Knyvienė pastebi, kad gyventojai aktyviai naudojasi „PayPost“ teikiamomis paslaugomis.

REKLAMA

„Populiariausia paslauga – įmokų ir mokesčių surinkimas. Gyventojai taip pat aktyviai naudojasi tarptautinių perlaidų paslauga bei įsigyja Lietuvos pašto partnerių siūlomus vartojimo kreditus“, – sako ji.

Pasak N. Knyvienės, daugiausia klientų sulaukia „PayPost“ skyriai, kurie įsikūrę didžiųjų miestų miegamuosiuose rajonuose, kuriuose nėra bankų skyrių ar kitų įstaigų, kuriose būtų galima pasinaudoti finansinėmis paslaugomis.

REKLAMA
REKLAMA

„PayPost“ skyriai duris klientams atvėrė ne tik didžiuosiuose šalies miestuose, bet ir Elektrėnuose, Ignalinoje, Jonavoje, Jurbarke, Kazlų Rūdoje, Naujojoje Akmenėje, Kelmėje, Mažeikiuose, Telšiuose, Plungėje, Lazdijuose, Molėtuose, Pakruojyje, Šalčininkuose, Skuode, Rokiškyje, Utenoje, Varėnoje.

„PayPost“ skyriuose galima pasinaudoti tik finansinėmis paslaugomis – sumokėti mokesčius, išsiųsti ir atsiimti tarptautines perlaidas, įsigyti kelių įmonių vartojamąjį kreditą, Vyriausybės taupymo lakštų. Ateityje „PayPost“ skyriuose ketinama pasiūlyti ir naujų finansinių paslaugų – valiutos keitimą ar indėlių priėmimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų