REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

Trečiadienį 21 val. LNK žiūrovai išvys jau trečiąją sensacingo realybės šou „Šlovė ir turtai“ seriją. Dėl pripažinimo bet kam pasiryžę šou dalyviai surengs prašmatnų žvaigždžių vakarėlį, kuriame labiau už įžymybes suspindės... projekto dalyvė Nijolė Malevič. Tiesa, tas spindesys ne visiems pasirodys patrauklus. Gal greičiau gėdingas.

REKLAMA
REKLAMA

„Štai jums knyga su įžymybių telefono numeriais – prikvieskite į mūsų rezidenciją kuo daugiau žinomų žmonių“, – nelengvą užduotį paskelbė laidos vedėjas Tadas Rimgaila. Šlovingasis devintukas ruošėsi kaip įmanydami – kvietė žinomus žmones, puošėsi, rengė pasirodymus. Tačiau toli gražu ne viskas pavyko taip, kaip buvo suplanuota.

REKLAMA

Donalda Meiželytė, Merūnas Vitulskis su žmona Erika, Mia, Andrius Butkus – krūva žinomų veidų pasirodė įmantriame name. Jų atvykimu džiaugėsi visi, išskyrus Nijolę. Mat šiai merginai atiteko itin nemaloni dalia.

Jau per pirmąją „Šlovės ir turtų“ laidą žiūrovai ir dalyviai susipažino su šio realybės šou taisyklėmis. Kiekvienas, kuris nusikals – meluos, įžeidinės ar atsisakys atlikti skirtas užduotis – pasipuoš marškinėliais su numeriu „6“ ir taps „šeštu“. Ką daro „šeštas“? Ogi viską, ko nenori daryti kiti – plauna indus, valo grindis, gamina maistą ir visaip kaip patarnauja.

REKLAMA
REKLAMA

Už nemandagų elgesį „šešto“ titulą gavusi Nijolė žvaigždžių vakarėlyje užsiėmė visai nežvaigždiškais reikalais. Be to, jai buvo uždrausta bendrauti su vakaro svečiais. Iš pradžių mergina laikėsi sukandusi dantis, tačiau lašas po lašo jos kantrybė seko. Galų gale, Nijolė apsipylė ašaromis ir per visą rezidenciją ėmė rėkti: „Aš – ne tarnaitė!“. Gėdą patyrusi pedagogė nusimetė „šešto“ marškinėlius ir savo kambaryje verkė beveik valandą.

„Tokių isterijų aš nesuprantu. Negi savo namuose indų neplauna ir grindų nešluoja?“, – Nijolės elgesiu stebėjosi Mia.

Žvaigždžių vakarėlis „Šlovės ir turtų“ rezidencijoje baigėsi dar įdomiau nei prasidėjo. Elitines peripetijas matysite šį trečiadienį, 21 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų